Gündem Game Of Thrones yeni sezon ne zaman başlayacak?

Game Of Thrones yeni sezon ne zaman başlayacak?

27.11.2018 - 10:24 | Son Güncellenme:

Game Of Thrones 8. sezon ne zaman başlayacak? Dünya genelinde izlenme rekorları kıran Game Of Thrones dizisinin yeni sezon bölümleri için heyecan dorukta. Ne zaman yayınlanacağı merak edilen Game Of Thrones 8. sezon bölümleri için "Jon Snow" rolünü canlandıran ünlü oyuncu Kit Harington sosyal medya hesabından tarih verdi.

Game Of Thrones yeni sezon ne zaman başlayacak

Ünlü yazar George R.R. Martin'in kitap serisinden televizyona uyarlanan ve izlenme rekorları kıran dizi Game Of Thrones soluksuz izlenmeye devam ediyor. Büyük hayran kitlesi oluşturan Game Of Thrones dünya çapında yankı uyandırıyor. Peki Game Of Thrones 8. yeni sezon bölümleri ne zaman yayınlanacak?

Haberin Devamı

GAME OF TRHRONES 8. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Game Of Thrones dizisinde "Jon Snow" adlı karakteri canlandıran ünlü oyuncu Kit Harington, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada 8. sezonun 2019 Nisan ayında yayınlanacağını duyurdu.

**Game of Thrones, David Benioff ile D. B. Weiss tarafından yaratılan fantastik televizyon dizisidir. Dizi, ABD televizyon kanalı HBO'da yayınlanmaktadır. George R. R. Martin'in epik fantezi serisi Buz ve Ateşin Şarkısı'ndan uyarlanmış olan dizi, adını serinin ilk kitabından almaktadır.