Gündem Gökçek'ten Selin Girit'e büyük suçlama!

Gökçek'ten Selin Girit'e büyük suçlama!

23.06.2013 - 20:02 | Son Güncellenme:

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, bu kez de bir öneriyi tweet atan BBC muhabiri Selin Girit'e yüklendi. Gökçek, Girit'i İngiltere'ye ajanlık yapmakla suçladı.

Gökçekten Selin Girite büyük suçlama

Gezi Parkı direnişine karşı mesajlar atan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, bu kez direnişe ilişkin bir öneriyi Twitter'dan paylaşan gazeteciyi hedef aldı. BBC Türkçe Servisi’nde çalışan Selin Girit isimli gazetecinin twitter hesabında katıldığı bir forumda paylaştığı “Duran adam değil, durduran adam olalım. Ekonomiyi durduralım. Tüketmeyin. Altı ay tüketmeyin. Dinleyecekler” mesajını ve “Taksim'de bize bunu yapan polis Doğu'da neler yaptı? Roboski'yi, KCK davalarını unutmadık. Bu hepimizin özgürlük mücadelesidir” mesajını kendi takipçilerine gösteren Gökçek, daha sonra Selin Girit yüklendi.

Haberin Devamı

Yoğurtçu forumundaki bir öneriyi dile getiren Selin Girit’i 'vatan hainliği'yle suçlayan Gökçek, Girit’in BBC’de çalışmasında yola çıkarak 'İngiltere başta olmak üzere yurt içinden kiralanan ajanlarla Türkiye’nin ve ekonomisinin çökertilmek istendiği' iddiasında bulundu.

Gökçekten Selin Girite büyük suçlama

Gökçekten Selin Girite büyük suçlama