Gündem Güldür Güldür Show 100. bölüm fragmanı çok güldürecek!

Güldür Güldür Show 100. bölüm fragmanı çok güldürecek!

10.03.2016 - 14:26 | Son Güncellenme:

Show Tv'nin sevilen programı Güldür Güldür Show 100. bölüm fragmanı yayınlandı. Bu akşam ekrana gelecek Güldür Güldür Show 100. yeni bölüm fragmanı ile izleyenleri çok eğlendirecek. Kahkaha'nın bir saniye bile eksik olmayacağı Güldür Güldür Show 100. bölüm fragmanı ve detayları haberimizde...

Güldür Güldür Show 100. bölüm fragmanı çok güldürecek

Ekranların fenomen eğlence programı Güldür Güldür Show kahkahalara boğmaya devam ediyor!!
Efsane kadrosuyla herkesin beğenisini kazanan Güldür Güldür Show, aileden aşka, şöhretten teknolojiye, futboldan arkadaşlığa, birçok konuya kendisine özgü mizah anlayışı ile yeni bir yaklaşım getirmeye devam ediyor..

Güldür Güldür Show ekibi Alper Kul, Doğa Rutkay, Onur Buldu, Özge Borak, Aylin Kontente, Erdem Yener, Çağlar Çorumlu, İrem Sak, Onur Atilla, Derya Karadaş, Meltem Yılmazkaya, Burak Topaloğlu, Uğur Bilgin, Özgün Aydın, Ayşegül Akdemir, Kıvanç Baran Aslan ve Ali Sunal oluşturuyor..

Haberin Devamı

Güldür Güldür Show 100. bölüm özeti

Yatılı erkek lisesinde kalan İbrahim doğum gününü kutlamak isterse neler olur? İbrahim'in arkadaşları Bahadır ve Mustafa ne sürprizler hazırlamış? Partiye gelen Fikri fırsat sitesinden aldığı dansçılar dansçılar köçekler Şevket ve Bilal çıkarsa neler olur?

Oğlu Mustafa'nın sıra arkadaşı Burcu ile yaşadığı problem sebebiyle okula gelen İbrahim, müdür Aysel ile yaşanan problemi çözebilecek mi? Tiki kız Burcu neden Mustafa'ya kötü davranıyor olabilir?

Kıl Dönmesi ameliyatı olacak olan Bilal, ameliyata giderken ne sorunlar ile karşılaşacak? Uzman Doktor Mesut ve Narkoz Uzmanı Yeter ameliyat için hazır mı? Mesut ve eski sevgilisi Nezaket ameliyat sırasında karşılaşınca ikili aralarında neler olacak?

Haberin Devamı

Organik yumurta almak için annesi tarafından ormanlık alana gönderilen Hüseyin ve kapıcı Bahadır'ın başına neler gelecek? Araba bozulunca Hüseyin'i almaya giden anne Sinem ve arkadaşları Aysel ve Mehtap'ın yolculuğu nasıl geçecek? Hüseyin ve Bahadır ayılar tarafından parçalanmadan anne Sinem ve arkadaşları yetişebilecek mi?

Hepsi ve daha fazlası yarın akşam Güldür Güldür Show'da...