Gündem Hadise Açıkgöz kimdir? Hadise çektiği video ile hayran bıraktı

Hadise Açıkgöz kimdir? Hadise çektiği video ile hayran bıraktı

03.10.2019 - 13:18 | Son Güncellenme:

Hadise Açıkgöz, sosyal medyayı etkin kullanan isimler arasında yer alıyor. Geçtiğimiz aylar içerisinde Reynmen'in Ela şarkısı eşliğinde ettiği videoyu takipçileri ile paylaşan Hadise bu kez ise makyaj masasında otururken Ezhel'in Aya şarkısında eşlik ettiği videoyu paylaştı. Hadise'nin mimikleri takipçileri tarafından büyük beğeni aldı.

Hadise Açıkgöz kimdir Hadise çektiği video ile hayran bıraktı

Hadise Açıkgöz, son dönemin en popüler şarkıcıları arasında yer almaya devam ediyor. Şarkıcılığının yanı sıra O Ses Türkiye'de jüri üyeliğide yapan Hadise sosyal medya paylaşımları ile dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Geçtiğimiz aylar içerisindde Reynmen'in Ela şarkısına çektiği videoyu takipçileri ile paylaşan ve o dönemde çok konuşulan Hadise bu kez makyaj masasında oturduğu yerden Ezhel'in Aya şarkısına eşlik etti. Kıyafeti ve mimikleri ile takipçilerini büyüleyen Hadise paylaşımın ardından binlerce beğeni ve yorum aldı.

Haberin Devamı

HADİSE AÇIKGÖZ KİMDİR?

Hadise Açıkgöz (d. 22 Ekim 1985), Belçikalı-Türk şarkıcı ve şarkı yazarı. Mol, Belçika'da Sivaslı bir ailenin kızı olarak doğup büyüdü. 2003 yılında Idool 2003 yarışmasına katıldıktan sonra albüm teklifi alınca ilk albümünün hazırlıklarına başladı. 2005'te yayımlanan ilk stüdyo albümü Sweat'te yer alan "Stir Me Up" şarkısıyla Belçika'da ve Türkiye'de tanındı. Türk basınının kendisiyle ilgilenmesinden sonra kariyerini Türkiye'ye taşıdı.

2008'de ikinci stüdyo albümü Hadise'yi yayımladı. İngilizce ve Türkçe şarkılardan oluşan albümde yer alan "Deli Oğlan" şarkısı Türkiye'de bir hit oldu. Sonraki yıl Türkiye'yi 2009 Eurovision Şarkı Yarışması'nda "Düm Tek Tek" ile temsil ederek dördüncü oldu. Yarışma sayesinde popülerliğini artırdı. Aynı yıl Fast Life ve Kahraman albümlerini satışa sundu. Kahraman'ın çıkış şarkısı "Evlenmeliyiz" ile tekrar listelerde yer aldı. 2011'de beşinci stüdyo albümü Aşk Kaç Beden Giyer?'i yayımladı. Albümdeki "Superman", "Aşk Kaç Beden Giyer?" ve "Mesajımı Almıştır O" şarkılarına klip çekti. 2014'te Tavsiye ve 2017'de Şampiyon albümlerini satışa sundu.

Haberin Devamı

Christina Aguilera, Brandy Norwood ve Beyoncé'den ilham aldığını ifade eden Hadise, 2011 yılından beri devam etmekte olan O Ses Türkiye yarışmasında jüri üyeliği görevine devam etmektedir. Bir Altın Kelebek Ödülü ve üç TMF Ödülü dahil olmak üzere çok sayıda ödül kazandı.

Hadise Açıkgöz kimdir Hadise çektiği video ile hayran bıraktı