Gündem Hakan Kanık kimdir? Hakan Kanık'tan iddalı sözler

Hakan Kanık kimdir? Hakan Kanık'tan iddalı sözler

18.01.2019 - 10:10 | Son Güncellenme:

Hakan Kanık, Survivor 2019'un ilk yarışmacısı oldu. MasterChef yarışmasında tanınan Hakan Kanık, Survivor'da ne kadar iddialı olduğunu yayınlanan video ile duyurdu. Survivor'ı kazanmayı çok istediğini dile getiren Hakan Kanık kimdir?

Hakan Kanık kimdir Hakan Kanıktan iddalı sözler

Hakan Kanık, Survivor 2019'da ilk yarışmacısı oldu. Hakan Kanık ile ilgili yayınlanan videoda yarışmacı ne kadar iddialı olduğunu dile getirdi. Survivor Türkiye-Yunanistan yarışmasında Türkiye'yi temsil edecek olan Hakan Kanık, Survivor'da ailesinden uzak kalacak olmasının yanı sıra aç kalmanın zorluklarından bahsetti. Ne olursa olsun Survivor'ı kazanmak için elinden geleceğini dile getiren Hakan Kanık 4 yıl vücut geliştirme sporu ile ilgilenen Hakan Kanık bu sürenin ardından kendini aşçılığa verdiğini söylüyor.

Haberin Devamı

HAKAN KANIK KİMDİR?

İstanbul’da yaşamını sürdüren Hakan Kanık, 1999 yılında dünyaya geldi. Avni Akyol Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi’ni tamamladıktan sonra Muğla Sıktı Kocaman Üniversitesi Bodrum Güzel Sanatlar Fakültesi'nin heykel bölümünde eğitim görmeye başladı. Et konusunda kendisini geliştiren ve farklı mekanların mutfaklarında çalışan Hakan Kanık, özellikle et pişirme konusunda çok iddialı bir isim. Asıl mesleği ise komidir.

Survivor 2019'un ilk yarışmacısı.

HAKAN KANIK'TAN İDDİALI SÖZLER