Gündem Hakan Kanık kimdir? Survivor Hakan Kanık kaç yaşında?

Hakan Kanık kimdir? Survivor Hakan Kanık kaç yaşında?

05.02.2019 - 15:01 | Son Güncellenme:

Survivor 2019 yarışmacıları arasında mücadele eden Hakan Kanık kimdir? Daha önce TV8'de yayınlanan MasterChef Türkiye adlı yarışmada yer alan Hakan Kanık, Türkiye-Yunanistan sezonunda ekrana geliyor. Peki Hakan Kanık kaç yaşında ve nereli?

Hakan Kanık kimdir Survivor Hakan Kanık kaç yaşında

Survivor 2019 Türkiye-Yunanistan sezonu hızla devam ediyor. Büyük mücadelenin yaşandığı Survivor'da, izleyiciler yarışmacıların kim olduğunu merak ediyor. Her yarışmacının hangi sporla ilgilendiği, kaç yaşında olduğu, nereli olduğu gibi sorular büyük ilgi görüyor. İşte Survivor 2019 mücadelesinde yarışan Hakan Kanık hakkında merak edilen bilgiler şu şekilde...

Haberin Devamı

HAKAN KANIK KİMDİR?

17 Haziran 1999 İstanbul doğumlu Hakan Kanık okul hayatına Amerika’da başladı. Sonra Türkiye’ye dönüş yaptı ve basketbolla başladı. Basketbol koçu kendisini atletizme yönlendirdi; ama aşırı zayıflıktan ötürü vücut geliştirme sporuna geçiş yaptı. 15 yaşında ailesinden bağımsız yaşamaya başladı ve yemek yapmaya bu dönemde karar verdi. Üniversitede heykel bölümünü tercih etti; fakat çok mutlu değildi. 1 ay gittikten sonra üniversiteyi bıraktı ve profesyonel aşçılık macerası başladı.

Yazarlar