Gündem Hayal Taşpınar kimdir ve ne zaman öldü?

Hayal Taşpınar kimdir ve ne zaman öldü?

19.05.2018 - 14:11 | Son Güncellenme:

Ülkemizde bir marka olmuş, sosyetenin tanınan isimlerinden olan Eda Taşpınar’ın annesi Hayal Taşpınar, 36 yaşında hayatını kaybetti. Hayal Taşpınar, kansere yenik düştü ve 16 Mayıs günü hayata gözlerini yumdu.

Hayal Taşpınar kimdir ve ne zaman öldü

Hayal Taşpınar kimdir?

Haberin Devamı

Hayal Taşpınar, Moda Deniz Kulübü başkanı olan Teoman Taşpınar’ın 3. eşi ve sosyetik güzel Eda Taşpınar’ın da üvey annesidir. Teoman Taşpınar ile 10 yıllık evliliği olan Hayal Taşpınar, 36 yaşında 16 Mayıs 2018’de kanser yüzünden hayatını kaybetmiştir.

2008 yılında kendinden 15 yaş büyük olan Teoman Taşpınar ile evlenmiştir. Sessiz sedasız ve medyadan uzak bir şekilde evlenen çiftin arasındaki yaş farkı ilk zamanlar konuşulsa da kısa sürede bu konuşmalar son bulmuştur. 10 yıllık evliliklerinin sonunda Hayal Taşpınar vefat etmiştir.

Hayal Taşpınar’ın ölümü

Sosyetenin tanınan ismi olan, güzellik ve moda ile ilgili birçok işte karşımıza çıkan Eda Taşpınar’ın üvey annesi ve Teoman Taşpınar’ın eşi olan Hayal Hanım, 16 Mayıs Çarşamba günü vefat etti. 36 yaşında olan ve kanser hastalığıyla mücadele eden Hayal Taşpınar, bu mücadelede yenik düştü. Hayal Taşpınar’ın yaklaşık 1 yıldır ağır derece akciğer kanseri olduğu biliniyordu. Erken ölümü nedeniyle ailesi ve yakınlarının üzüntüsü çok ağır oldu. Cenazesi bugün, 19 Mayıs Cumartesi günü, Karacaahmet Mezarlığı’nda defnedilecektir.

Haberin Devamı

Eda Taşpınar ile aralarının kötü olduğu söylentileri çıksa da Eda Taşpınar bu iddiaları reddedip aralarında bir problem olmadığını ve yurtdışından cenaze törenine katılmak için Türkiye’ye döndüğünü açıkladı.

Eda Taşpınar kimdir?

Sosyeteden olan ve adını sık sık duyduğumuz 1 Mayıs 1980 yılında doğan Eda Taşpınar, Moda Deniz Kulübü’nün başkanı olan Teoman Taşpınar’ın ve İsveç asıllı Suzan Yontuç’un kızıdır. Kariyerine çanta ve ayakkabı tasarımıyla başlayan Eda Taşpınar, 2012 yılında kendi şirketini açarak güzellik ve bakım ürünlerini piyasaya sürüyor. Aynı zamanda tasarımcı olarak kendi ürünlerini üretmeye ve moda dünyasına katkıda bulunmaya devam ediyor.

Yazarlar