Gündem Hayat Mucizelere Gebe 5. bölüm fragmanında yeni heyecan

Hayat Mucizelere Gebe 5. bölüm fragmanında yeni heyecan

04.01.2016 - 11:12 | Son Güncellenme:

Hayat Mucizelere Gebe 5. bölümüyle izleyicilerine yepyeni heyecanlar yaşatmaya devam ediyor. Kanal D'nin başarılı dizisi Hayat Mucizelere Gebe'nin bu hafta yayınlanacak bölümünde yine heyecan var. İşte Hayat Mucizelere Gebe yeni bölümden detaylar..

Hayat Mucizelere Gebe 5. bölüm fragmanında yeni heyecan

Hayat Mucizelere Gebe yeni bölümüyle ekranlara geliyor. Kanal D'nin yeni dizisi Hayat Mucizelere Gebe çok sevildi. İşte Hayat Mucizelere Gebe yeni bölümden detaylar..

Haberin Devamı

Hayat Mucizelere Gebe 5. Bölüm Fragmanı Yayında! İnci, eve geri dönecek mi?! Hayat Mucizelere Gebe 5. Bölüm 10 Ocak Pazar akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!

Hayat Mucizelere Gebe 5. Bölüm Fragmanı

HAYAT MUCİZLERE GEBE 4. BÖLÜM ÖZETİ

Serhat’la nişanlanan İnci, Engin’le yıllar önce bir kerecik de olsa öpüştüğünü nişanlısına söyleyememiş olduğu için huzursuzdur. İnci, Süheyla’nın tüm itirazlarına rağmen sabah erkenden gider ve itiraf eder. Serhat’ın verdiği tepki büyük olunca İnci mahvolur. Genç kız kendisini affettirmek için duygusal bir mektup yazar. Ancak bu mektup işleri daha da karıştırır. Didem’in, İnci’yi otelden uzaklaştırmaya çalıştığını öğrenen Engin deliye döner.

HAYAT MUCİZELERE GEBE 4. BÖLÜM TIKLA İZLE

Haberin Devamı

Suat’ın eski karısıyla tanışan ve çok bozulan Süheyla ise Suat’ı kızından uzak tutmaya kararlıdır. Ancak, Suat’ın yaptığı alışılmadık plan işe yarar ve sonunda İnci’ye gerçeği söyler. Bu şok haber karşısında ne yapacağını bilemeyen İnci’nin yardımına Engin koşar. Büyük bir üzüntü yaşayan Suat, Süheyla ve Esma’yı ise finalde büyük bir sürpriz beklemektedir…