Gündem Hayat Şarkısı 14. yeni bölüm fragmanında nefesleri kesecek!

Hayat Şarkısı 14. yeni bölüm fragmanında nefesleri kesecek!

03.05.2016 - 09:42 | Son Güncellenme:

Salı akşamı ekrana gelen Hayat Şarkısı dizisinde heyecan doruğa çıkmıştı. Diziden hemen sonra Hayat Şarkısı 14. yeni bölüm fragmanı yayınlanması büyük merak yarattı. İzleyici şimdiden haftaya salı günü için bekleyişe geçti. İşte Hayat Şarkısı yeni bölüm fragmanı ve son bölüm özeti.

Hayat Şarkısı 14. yeni bölüm fragmanında nefesleri kesecek

Hayat Şarkısı Kanal D'de yayınlanan Drama dizisidir. Başrollerini; Burcu Biricik, Birkan Sokullu ve Ahmet Mümtaz Taylan paylaşmaktadır. Hayat Şarkısı dün akşam saat 20:00 da Kanal D ekranında olacaktır. Heyecanın hiç bitmediği Hayat Şarkısı dizisinde bu hafta, Hülya ve Kerim aşkı gerilime sebep olacak. Hülya ise kötü planlar peşinde. Detaylar haberimizde.

Haberin Devamı

HAYAT ŞARKISI'NDA NELER YAŞANDI?

Bayram Cevher, Zeynep ile Cem'in arasındaki anlaşmanın peşine düşüyor. Zeynep’in evini sattığını Müfit’den öğrenen Bayram, evin kime satıldığını öğrenmek için araştırmaya başlar. Evin yeni sahibinin Cem olduğunu öğrenir. Hem Cem’e hem de Zeynep’e aralarındaki bu anlaşmanın hesabını soracaktır. Cem sıkışmak üzere olduğunu anlayınca Zeynep’i ve Hülya’yı tehdit eder; eğer başı derde girerse onların da başını derde sokacaktır.

Melek ve Nilay, Bahar’ı bulabilmek için eski köylerine giderler. Aynı köyde yaşayan Hatice durumu öğrenir ve hemen kardeşi Bayram’a bebeğin kayıp olduğu haberini verir. Bu çocuğun kendi torunları olması ihtimalinden dolayı, onlar da huzursuzdur.

Haberin Devamı

Hayat Şarkısı 14. Bölüm Fragmanı-1

Hayat Şarkısı 14. yeni bölüm fragmanında nefesleri kesecek

Hayat Şarkısı Oyuncuları
Burcu Biricik
Birkan Sokullu
Tayanç Ayaydın
Ecem Özkaya
Ahmet Mümtaz Taylan
Seray Gözler
Deniz Hamzaoğlu
Deniz Altan
Aydan Taş
Almila Bağrıaçık

HAYAT ŞARKISI YORUMLARI

- Kerim ve Cem kozlarını paylaşıyor.Ya Melek o bebekde hic sana benzemiyor bakalim nasıl inanacak hülya artık çekinik gen falan uydurursun.

- ayn bomba olur melegin çıkarsa bebek?

- o 3 kişi büyük ihtimalle hülyayı dövenler?

- yok yani diğer dizilerle alakalı değil çaresizlik yani yanıltıyor demek istedim ama evet en güzel dizi hayat şarkısı?

- Bu Bölüm Efsane Olucak

- Bebek Hülyanınsa eğer Melek çok büyük yanlış yapıyor Baharı Hülyadan ayrı koymakla?

- Bu bebek konusu nedir birisi anlatabilir mi?