Gündem Hayat Şarkısı 48. yeni bölüm neden yayınlanmadı?

Hayat Şarkısı 48. yeni bölüm neden yayınlanmadı?

28.03.2017 - 10:12 | Son Güncellenme:

Kanal D ekranında yayınlanan sevilen dizi Hayat Şarkısının dün akşam 48. yeni bölüm ile ekrana gelmesi bekleniyordu. Hayat Şarkısı dün akşam yayınlanmadı. Yayın günü değişen Hayat Şarkısı dizisi bundan sonra Pazar akşamları izleyenleri ile buluşacak.

Hayat Şarkısı 48. yeni bölüm neden yayınlanmadı

Hayat Şarkısı dizisinin yayın günü değişti! 48. bölümünden itibaren Pazar akşamları ekrana gelecek olan Hayat Şarkısı dizisi için heyecan dorukta. Yayına giren Hayat Şarkısı 48. yeni bölüm 2. fragmanında Hülya ile Mahir, sahalara geri dönüyor! İkili bu sefer kimin peşine düşecek?

Haberin Devamı

Efsaneler geri dönüyor! Eski günlerdeki gibi Hülya ile Mahir, yine operasyonlarına başlıyorlar! Hülya'dan beklediği telefonu alan Mahir, büyük bir sevinç yaşıyor. İkilinin yeni planları, herkesi çok şaşırtacak. Hülya ile Mahir bu sefer neyin peşine düşecek?

Hayat Şarkısı yeni gününde yeni saatiyle Pazar akşamları saat 21.00'de ekranlara geliyor!

HAYAT ŞARKISI 48. BÖLÜM 2. FRAGMANI


HAYAT ŞARKISI DİZİSİNDE NELER OLUYOR?

Hayat Şarkısı son bölümünde Bayram Cevher oğullarını kurtarmak için yola çıkıyor; Hülya evde büyük bir tehlikeyle burun buruna geliyor! Bayram Cevher oğullarını kurtarma umuduyla Memo’yu da alıp gittiğinde, Cem tamamen savunmasız kalan Cevher Ailesi'nin geri kalanlarını yok etmek için harekete geçer. Cevher erkekleri kendi hayatları için mücadele ederlerken kadınların ve çocukların güvenliğini sağlamak da Kaya, Mahir ve Arda’ya kalmıştır.

HAYAT ŞARKISI 48. BÖLÜM 1. FRAGMANI

Haberin Devamı

Bayram Cevher’in bu çok zor kararı bir felakete mi yol açacak, yoksa hepsi akıllıca bir planın parçası mıydı? sorusu son bölümde yanıt buldu.

HAYAT ŞARKISI DİZİSİ SON BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ