Gündem Hekimoğlu dizisi 9. yeni bölüm fragmanları izle! Hekimoğlu dizisinde Emrenin duygusal buluşması

Hekimoğlu dizisi 9. yeni bölüm fragmanları izle! Hekimoğlu dizisinde Emrenin duygusal buluşması

25.02.2020 - 11:35 | Son Güncellenme:

Kanal D ekranında yayınlanan sevilen dizi Hekimoğlu 9. yeni bölüm fragmanları yayınlandı. Salı akşamları ekrana gelen Hekimoğlu dizisinde bu hafta Ateş Hekimoğlu ve Zeynep'in at yarışını beraber izlemeye gitmesi hastanenin bir numaralı gündem maddesidir. Öte yandan hastaneye getirilin Ali'nin hastalığına bir türlü teşhis konulamazken duruma Tıbbi tanı tedavi bölümü devralır. Tüm belirtiler Şarbon'a işaret eder. Hekimoğlu dizisinde Ali hayata tutunabilecek midir?

Hekimoğlu dizisi 9. yeni bölüm fragmanları izle Hekimoğlu dizisinde Emrenin duygusal buluşması

Ekranların sevilen dizisi Hekimoğlu 9. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Salı akşamları ekrana gelen Hekimoğlu dizisinde bu hafta Valide Atik Eğitim ve Araştırma Hastanesinde gündem maddesi Ateş Hekimoğlu ve Zeynep'in beraber at yarışına gitmesidir. Orhan kendisi ile at yarışına gitmediği için Ateş'in kendisine çok kızacağını düşünmesine rağmen İpek yarışa yalnız gitmediğini açıklar.

Haberin Devamı

Öte yandan hastaneye tanı konulamayan genç bir çovuk getirilir. Durumu devralan Hekimoğlu ve ekibi yaptıkları testlerin ardından tek belirtinin Şarbon olduğu üzerinde durur. Peki Ali yaşama tutunabilecek midir?

HEKİMOĞLU 9. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

HEKİMOĞLU 9. BÖLÜM 2. FRAGMANI