GündemHelikopteri kullanan pilot Adanalı dizisinde oynamış

Helikopteri kullanan pilot Adanalı dizisinde oynamış

26.03.2009 - 12:44 | Son Güncellenme:

Düşen helikopterin pilotu bir süre önce Adanalı dizisinde yine helikopter pilotu olarak rol almış ve şunları söylemişti..

Helikopteri kullanan pilot Adanalı dizisinde oynamış

Kahramanmaraş'ta düşen, Yazıcıoğlu ve beraberindekileri taşıyan helikopterin pilotu Kaya İstektepe, kısa bir süre önce, ATV'de yayınlanan 'Adanalı' adlı dizi filmin çekimlerine katılmıştı. Oktay Kaynarca, Mehmet Akif Alakurt, Selin Demiratar'ın rol aldığı dizide kısa bir rol alıp, helikopteri kullanan İstektepe, başkomiser rolünde bulunan ve uçmaktan korkan Oktar Kaynarca'ya rol gereği, "Korkmayın. Hiçbir helikopter havada kalmamıştır" diye espri yapmıştı. İstektepe'nin dizide rol gereği Kaynarca ile arasında geçen diyalog izleyenleri de güldürmüştü.

HELİKOPTER FİRMASI: ŞİDDETLİ ÇARPMA DÜŞÜNÜLMÜYOR

Helikopteri kullanan pilot Adanalı dizisinde oynamış
Helikopterin sahibi olan Med Air şirketinin bağlı olduğu Esas Holding'in İcra Kurulu üyesi Çağatay Özdoğru da, şiddetli çarpma olmadığını düşündüklerini belirterek, "Bu helikopterde Emergency Locator Transmitter (ELT) denilen bir cihaz var. Bu cihaz helikopter çok şiddetli çakılırsa devreye giriyor ve sinyal veriyor. Şu an helikopterden böyle bir sinyal almıyoruz. Demek ki şiddetli bir çarpma yok. Düşme olmuş tabi. Yaralanmalar da olmuş olabilir. İHA muhabirinin de 112 ile görüşmesine bakılırsa helikopterde kabinin içinde olduğu görülüyor. Ümitle bekliyoruz" dedi. Özdoğru, düşen helikopterin 'Adanalı' dizisine de kiralandığını, aynı pilotun, aynı helikopterle dizide oynadığını söyledi.
ALPERENLER ÖFKELİ

Ankara ve kentin değişik bölgelerinden gelen Alperen Ocakları üyesi gençler, Kahramanmaraş Valiliği önünde toplandı. Polisin güvenlik önlemi aldığı valilik önünde toplanan 50 kadar genç, 'Maraş uyuma başkanına sahip çık', 'Muhsin başkan ölüyor devlet nerede?', 'Dişe diş kana kan intikam intikam', 'Başbuğ Muhsin sen bizim her şeyimizsin', 'Muhsin'i satanı biz de satarız' , 'Başkan ölürse Türkiye'yi yakarız' şeklinde slogan atıp tekbir getirdi.

Bu sırada Valilik binasında bulunan Alperen Ocakları Genel Başkanı Abdullah Gürgür, gençlerin yanına gelerek yaptığı açıklamada arama çalışmalarının yetersiz olduğunu ileri sürdü. Gürgür, "Resmi açıklamalarda, 'Bölgede bine yakın personelimiz bulunuyor, 5 adet helikopterimiz bulunuyor' deniyor. Dün gece 24.00 ile 04.00 arası bizzat Alperen ocaklarına mensup gençler arama çalışmalarına katılmıştır. Başımızda sadece bir astsubay, 4 tane gönülsüz korucu, 3 tane alt bölgede proje üreten AKUT görevlisi ve bizler bulunmaktaydık. Muhsin Yazıcıoğlu değil de Tayyip Erdoğan aynı pozisyonda olsaydı devletin görevlileri acaba aynı rahatlıkta hareket edebilecekler miydi?"diye tepki gösterdi. Açıklamanın ardından gençler, slogan atarak BBP seçim bürosuna geçti.
KEŞFETYENİ
Fotoğraflar olay olmuştu! Tren yolculuğunun maliyeti dudak uçuklattı
Fotoğraflar olay olmuştu! Tren yolculuğunun maliyeti dudak uçuklattı

Cadde | 30.05.2025 - 07:57

Hande Erçel ve Hakan Sabancı aşkı doludizgin devam ediyor. Sık sık tatile giden ikili Roma-Paris hattında yolculuk yapmıştı. Yolculuğun maliyeti ortaya çıktı.

Yazarlar