Gündem 'İbret olsun' diye! Mahalleli önce dövdü sonra sürükleyerek dolaştırdı

'İbret olsun' diye! Mahalleli önce dövdü sonra sürükleyerek dolaştırdı

04.10.2023 - 10:14 | Son Güncellenme:

Adana’da uyuşturucu sattığı iddia edilen kişi, mahalleli tarafından darbedilip yerde sürüklenip, ara sokaklarda dolaştırıldı.

Olay, gece saatlerinde, Çukurova ilçesi Toros Mahallesi'nde meydana geldi. Mahallede, metamfetamin sattığı ve kullandığı iddia edilen kişi, bölge halkı tarafından darbedildi.

Haberin Devamı

Bu sırada gruptan 1 kişi, yere yatırdığı şüpheliyi kıyafetinden tutup sürükleyerek ara sokakları gezdirdi. Şüpheli daha sonra polise teslim edildi. Yaşananlar, çevredekilerin cep telefonuyla görüntülendi.

İbret olsun diye Mahalleli önce dövdü sonra sürükleyerek dolaştırdı

ÇORUM’DA ZEHİR TACİRLERİNE GÖZ AÇTIRILMIYOR

Uyuşturucu ile de etkin bir mücadele yürüten Çorum polisi denetimlerde zehir tacirlerine de göz açtırmıyor. Şok uygulamalarda 213 adet sentetik ecza maddesi, 8 adet extacy hap, 6 farklı olayda folyoya sarılı bir miktar uyuşturucu madde ve 5 farklı olayda folyoya sarılı bir miktar metamfetamin ele geçirildi.

İbret olsun diye Mahalleli önce dövdü sonra sürükleyerek dolaştırdı

AYDIN

Aydın İl Jandarma Komutanlığı uyuşturucu madde kullanımı ve ticaretinin önlenmesine yönelik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Edinilen bilgiye göre, Aydın İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğü ve Efeler İlçe Jandarma Komutanlığı aldıkları istihbaratı değerlendirerek bir şahsı takibe aldı.

Haberin Devamı

Takip sonucunda operasyon için düğmeye basan ekipler, Serçeköy yol kontrol noktasında durdurulan yolcu otobüsünde seyahat eden İ.Y. isimli şüpheli şahsın üzerinde ve eşyalarında uyuşturucu madde köpekleri ile yapılan aramada 870 gram kubar esrar ele geçirildi. Şüpheli şahıs jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.