Gündem İçerde 33. son bölümde sürpriz gelişme! 33. bölümünden ilk sahne...

İçerde 33. son bölümde sürpriz gelişme! 33. bölümünden ilk sahne...

01.05.2017 - 07:22 | Son Güncellenme:

İçerde dizisi heyecan dolu son bölümü ile dün akşam ekrana geldi. İçerde 32. son bölümü yine hayranlarının soluksuz izlediği sahneleriyle dikkat çekti. Dizide Sarp, Melek'in bıraktığı ses kayıtlı kasette kardeşinin kim olduğunu öğrenirken yeni bölümde Mert Sarp’la ilgili büyük sırrı öğreniyor. İşte İçerde 33. bölümünden ilk sahne...

İçerde 33. son bölümde sürpriz gelişme 33. bölümünden ilk sahne...

İçerde’nin yeni bölümünde Celal’in adamı olduğu ortaya çıkan Mert, artık Sarp ile omuz omuza hareket etti. Sarp için polis olduğunu gizlemesi gittikçe zorlaştı. Mert’in, Sarp’la ilgili gerçeğe yaklaştığı an ise nefesler tutuldu. Peki İçerde 32. yeni bölümüne Mert, Sarp'ın polis olduğu gerçeği öğrendi mi? Melek'in ardından bıraktığı kaseti ilk kim buldu? İçerde dizisi 33. yeni bölümden ilk sahne yayınlandı.

Haberin Devamı

İçerde, Amerikan yapımı Köstebek filminden uyarlanan, yapımcılığını Kerem Çatay'ın üstlendiği, yönetmenliğini Uluç Bayraktar'ın yaptığı, başrollerini Çağatay Ulusoy ve Aras Bulut İynemli'nin paylaştığı Türk televizyon dizisi İçerde 33. yeni bölümü ile 8 Nisan 2017 Salı akşamı saat 20:00'da Show Tv'de.

İÇERDE SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

İÇERDE 32. BÖLÜM ÖZETİ

‘İçerde’nin yeni bölümünde Celal’in adamı olduğu ortaya çıkan Mert, artık Sarp ile omuz omuza hareket edecek. Sarp için polis olduğunu gizlemesi gittikçe zorlaşacak. Mert’in, Sarp’la ilgili gerçeğe yaklaştığı an ise nefesler tutulacak. Peki İçerde 32. yeni bölümünde Mert, Sarp'ın polis olduğu gerçeği öğrenecek mi? Melek'in ardından bıraktığı kaseti ilk kim bulacak?

Heyecanın ve tansiyonun bir an bile düşmediği ‘İçerde’nin yeni bölümünde bambaşka bir dönem başlayacak. Mert’in, Celal’in adamı olduğunun ortaya çıkması tüm dengeleri değiştirecek. Sarp ve Mert, artık omuz omuza mücadele edecek. Mert’i, adamlarına oğlu olarak tanıştıran Celal, önemli bir yol ayrımına gelecek. İki kardeşin yan yana olmasıyla kendini bir anda ateş hattının tam ortasında bulan Celal’in hayati bir karar vermesi gerekecek: “Sarp mı, yoksa beni baba bilen Mert mi?” Polis olduğu gerçeğini gizlemesi her zamankinden güç olan Sarp ise beklenmedik bir anda Mert’e açık verecek. Artık mafya adamı olan Mert, polislik içgüdüleriyle hareket ederek Sarp’la ilgili büyük sırrın peşine düşecek.

İÇERDE 33. BÖLÜM FRAGMANI

Haberin Devamı

Sarp, Melek’in ardında bıraktığı kaseti bulabilecek mi?

Melek’le birlikte kardeşini de ikinci kez kaybetmenin acısını paylaşan Sarp, büyük bir sürprizle karşılaşacak. Melek’in ardında kaset bıraktığını öğrenen Sarp, kardeşiyle ilgili bu ipucuna ulaşmak için çabalayacak. Umudunu tamamen kaybetmişken bu kasetle yeniden hayata dönen Sarp’la birlikte başkaları da adım adım Melek’in ardında bıraktığı kaseti bulmak için harekete geçecek.