Gündem İçerde 36. yeni bölümden ilk sahne yayınlandı!

İçerde 36. yeni bölümden ilk sahne yayınlandı!

22.05.2017 - 11:46 | Son Güncellenme:

İçerde dizisi Pazartesi akşamlarını domine etmeye devam ediyor. Show Tv ekranlarının fenomen haline gelen dizisi İçerde son bölümde Mert ile Sarp'ın buluşması izleyicileri ekran başına kilitledi. Duygusal anların ardından izleyiciler Sarp ve Mert’in sarıldıkları sahne rüya mı, yoksa gerçek mi? sorusunu sormaya başladılar. İçerde son bölümün hemen ardından 36. yeni bölümden ilk sahne yayınlandı...

İçerde 36. yeni bölümden ilk sahne yayınlandı

İçerde'nin bu haftaki 35. bölümü heyecanlı dakikalar yaşattı. Gözyaşları içinde birbirlerine sıkıca sarılan Sarp ve Mert’in duygusal görüntüleri akıllara “Yılmaz Kardeşler kavuşuyor mu?” sorusunu getirmişti. İçerde dizinin heyecanla beklenen anı yeni bölümü 22 Mayıs Pazartesi saat 20:00’da Show TV’de ekranlara geldi.

Haberin Devamı

İÇERDE 35. YENİ BÖLÜM 3. FRAGMANI



İÇERDE’DE TARİHİ AN!

‘İçerde dizisi yeni bölümü için nefesler tutuldu. Yayınlanmaya başladığı günden itibaren ‘İçerde’ takipçilerinin beklediği tarihi an yayınlandı. Bir saklambaç oyunu sonrası birbirlerinden ayrı düşen Sarp ve Umut’un (Mert) büyük buluşması izleyicileri derinden etkileyecek. Yayınlanan son fragmanda Sarp ve Mert’in, geçtiğimiz bölümlerde epik bir dövüş sahnesine imza attıkları çatıda bu sefer iki kardeş olarak gözyaşları içinde birbirlerine sıkıca sarıldıkları an, bölüme damgasını vuracak. İlk olarak dizinin oyuncularından Çağatay Ulusoy ve Aras Bulut İynemli’nin sosyal medya hesaplarından paylaştığı fragman, heyecanı doruk noktasına taşıdı.

YILMAZ KARDEŞLER KAVUŞUYOR MU?

Haberin Devamı

Rüya mı, gerçek mi?

Ters köşe hamleleriyle izleyiciyi her zaman şaşırtan ‘İçerde’nin takipçileri fragmanla birlikte o büyük sorunun cevabını beklemeye başladı: “Sarp ve Mert’in sarıldıkları an rüya mı, yoksa gerçek mi?” Sarp ve Mert, kardeş olduklarını gerçekten öğrenecekler mi? sorusunun cevap bulacağı ‘İçerde’nin yeni bölümü nefesleri kesecek.

İÇERDE 35. YENİ BÖLÜM 2. FRAGMANI

İÇERDE 35. BÖLÜM ÖZETİ

Melek’inin ardından babası bildiği Yusuf Müdür’ün ani ölümü ile sarsılan Sarp, büyük bir yıkım yaşar. Tüm deliller, Yusuf Müdür’ü Sarp’ın öldürdüğüne işaret etmektedir. Kendini nezarethanede bulan Sarp, tüm organize ekibi hem suçsuz hem de polis olduğuna inandırmak zorundadır. Ancak Sarp’ın yaşadığını öğrenen Celal intikam ateşiyle nefes aldığı sürece bu hiç de kolay olmayacaktır. Sarp, Celal’den Yusuf Müdür’ün intikamını almaya kurulu bir bombaya dönüşürken, Yusuf Müdür’ün ölümünü kaldıramayan Mert ise kendiyle büyük savaş halindedir. İçinde gelgitler yaşayan Mert’e gelen beklenmedik bir telefon, onu harekete geçirir. Bu telefon “içerde” tüm dengeleri değiştirecek, ekran başındakiler için de büyük bir sürprize yol açacaktır.

İÇERDE 35. YENİ BÖLÜM 1. FRAGMANI

YUSUF MÜDÜR’ÜN YERİNE O GELDİ!

Temposu her geçen bölüm artan İçerde’ye usta bir oyuncu daha katılıyor. Daha önce Kurtlar Vadisi dizisinde de oynayan Levent Can, ölen Yusuf Müdür’ün yerine gelecek emniyet müdürü olacak.‘’İçerde’’nin Pazartesi günü ekrana gelecek 35. bölümünde; Melek’inin ardından babası bildiği Yusuf Müdür’ün ani ölümü ile sarsılan Sarp, büyük bir yıkım yaşar. Tüm deliller, Yusuf Müdür’ü Sarp’ın öldürdüğüne işaret etmektedir. Kendini nezarethanede bulan Sarp, tüm organize ekibi hem suçsuz hem de polis olduğuna inandırmak zorundadır.

Haberin Devamı

Ancak Sarp’ın yaşadığını öğrenen Celal intikam ateşiyle nefes aldığı sürece bu hiç de kolay olmayacaktır.
Sarp, Celal’den Yusuf Müdür’ün intikamını almaya kurulu bir bombaya dönüşürken, Yusuf Müdür’ün ölümünü kaldıramayan Mert ise kendiyle büyük savaş halindedir. İçinde gelgitler yaşayan Mert’e gelen beklenmedik bir telefon, onu harekete geçirir. Bu telefon “içerde” tüm dengeleri değiştirecek, ekran başındakiler için de büyük bir sürprize yol açacaktır

Yapımcılığını Ay Yapım’ın üstlendiği ve iki kardeşin birbirini bulma hikayesini anlatan İçerde’nin başrollerinde Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli, Çetin Tekindor, Uğur Yücel, Bensu Soral, Damla Colbay, Mustafa Uğurlu, Rıza Kocaoğlu, Nihal Koldaş, gözde kansu ve Yıldıray Şahinler yer alırken yönetmenliğini ise Uluç Bayraktar üstleniyor.