Gündem İçerde dizisi 28. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? (Son bölüm nefes kesti)

İçerde dizisi 28. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? (Son bölüm nefes kesti)

26.03.2017 - 12:38 | Son Güncellenme:

Show TV ekranında yayınlanan İçerde dizisi 27. bölüm ile ekrana geldi. Pazartesi akşamları ekrana gelen İçerde dizisi yeni bölümde Kudret, Celal'in oğlu Mustafa'yı kaçırdı. Peki Sarp, Mustafa'yı kurtarabildi mi? Şimdi gözler İçerde dizisi 28. yeni bölüm fragmanında...

İçerde dizisi 28. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı (Son bölüm nefes kesti)

Ay Yapım imzalı ekranların reyting rekortmeni dizisi İçerde'de bu hafta yine fırtınalar esti. Kudret bir kez daha ölüme meydan okudu. Kudret, Celal'dan intikam almak için oğlu Mustafa'yı kaçırdı.

Haberin Devamı

İÇERDE SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

İÇERDE DİZİSİ 27. YENİ BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Yeşim ve Mustafa alışverişteyken Mustafa ortadan kaybolur. Ortalığı ayağa kaldıran Yeşim, Mustafa’nın kaçırıldığını anlar. Durumu hemen Celal’e haber verir. Kaçırma olayı polise intikal ettirilir. Kısa bir süre sonra Mustafa’yı kaçıranın Kudret olduğu ortaya çıkar. Mustafa’nın kaçırılması büyük planın sadece küçük bir parçasıdır.

Üstelik Kudret, Mustafa’ya karşılık para istemiyordur. İstediği çok daha fazlasıdır. Diğer taraftan Kudret, çocuğunu kurtarmak isteyen Yeşim’e bir tuzak hazırlamıştır. Mustafa’ya karşılık Celal’le karşı karşıya gelmesine sebep olacak bir takas teklif eder. Yeşim bu teklifi kabul etmese de sonunda çaresiz kabul etmek zorunda kalacaktır.