Gündem İki Yalancı 9. yeni bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak?

İki Yalancı 9. yeni bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak?

28.08.2017 - 10:11 | Son Güncellenme:

İki Yalancı 8. son bölümüyle izleyicileri dün akşam ekrana kilitledi. Kanal D'nin eğlenceli dizisi İki Yalancı'da Alp'ten hastalığı nedeniyle ayrılamayan Duygu diğer yandan Serkan'dan da uzak duramadı. Peki iki aşık birbirine kavuşabilecek mi? İki Yalancı 9. yeni bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı.

İki Yalancı 9. yeni bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak

İki Yalancı'nın merakla beklenen 8. bölümü dün akşam izleyici ile buluştu. Geçtiğimiz bölümde birbirlerine olan aşkını itiraf eden Duygu ile Serkan bu sefer de aşklarını dolu dizgin yaşarken araya Duygu'nun iç sesi girecek. Vicdanı el vermeyen Duygu, Alp'ten ayrılamayınca Serkan'ı terk edecek.

Haberin Devamı

İKİ YALANCI 8. SON BÖLÜM ÖZETİ

Alp'ten ayrılamayan Duygu, Serkan'a sığınıyor!

Alp'in hırçın davranışları ve Güngör Bey'in anlattıklarını düşünen Serkan, Alp ile ilgili bilgi toplamaya ve Duygu'yu yakınında tutmaya karar vermiştir.

Seren Hanım'ın yardım isteği ve Serkan'ın aşkı arasında kalan Duygu ne yapacağını bilemez bir halde Serkan'a sığınır. İkili birbirlerine karşı koymakta zorlansa da Duygu'nun vicdan azabı çekmemek için Alp'ten ayrılamaması ilişkilerini yeni bir çıkmaza sokar.

İki Yalancı 8. yeni bölümüyle bu akşam saat 20.00'de KANAL D'de..

İKİ YALANCI 8. BÖLÜM FRAGMAN 1

İKİ YALANCI 8. BÖLÜM FRAGMAN 2