Gündem İki Yalancı'nın 5. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

İki Yalancı'nın 5. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

01.08.2017 - 15:24 | Son Güncellenme:

Dün akşam ekranlara gelen İki Yalancı'nın 4. bölümü reytinglerde üst sırayı aldı. İzlemesi keyif veren dizide kahkahalar ve entrika hızını kesmiyor. İki Yalancı 4. bölümde Serkan ile Duygu kaçırılıyor; onları kurtarmak en yakın arkadaşlarına düşüyor! Duygu ile Serkan'a ne olacak? Duygu'nun sırrı ortaya çıkacak mı?

İki Yalancının 5. bölüm fragmanı yayınlandı mı


Evlilik hayalleri kurduğu çocukluk aşkı tarafından para uğruna terk edilen Serkan ve işinden atılıp evdeki baskıdan bunalan Duygu, birbirlerinden habersiz Bodrum’un yolunu tutarlar. Yaşadıkları hayattan kurtulmak için kolay yoldan zengin olmanın hayallerini kuran arkadaşlarının ısrarlarıyla, kendilerini bir dizi yalanın içinde bulan ikili gönüllerine düşecek sevdadan habersizdirler. Söyledikleri yalanlar ayaklarına dolanıp ayrılmak zorunda kalana kadar tozpembe olan bu aşk, imkânsız bir kara sevdaya dönüşüp Serkan ve Duygu’nun yollarını ayıracaktır. Ta ki, başka bir yerde başka yalanlarda karşılaşana dek…

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER OLDU

İki Yalancı 4. Bölümde Serkan ile Duygu kaçırılıyor; onları kurtarmak en yakın arkadaşlarına düşüyor!
Duygu’nun, Alp ile yaşadığı ilişkiyi öğrenen Serkan, karşı hamleye geçer ve Esra ile birlikte olur. Duygu ile Serkan’ın yüzleşmesi, ikilinin saklı duygularını da ortaya çıkarır. Tüm bunlar yaşanırken, Alp ile Esra’dan gerçekleri saklamaya çalışırlar.

Duygu ile Serkan, yeniden yüzleşme kararı alırlar ve bir araya gelirler. İkilinin hesaplaşmasında sürpriz bir olay yaşanır ve ikisi de apar topar kaçırılırlar. Duygu’nun, Veli Velioğlu’nun kızı olduğu yalanı her ikisini de büyük bir tehlikeye atar. İkili tehlikeli bir oyunun içine düşerler ve kurtarılmayı beklerlerler.

Öte yandan Alp, aradığı kızın Duygu olduğundan emindir. Ona evlenme teklifi etmeye hazırlanırken, bu durumu öğrenen Serkan acilen bir plan yapmaya kalkışır.

Haberin Devamı

İki Yalancı, her Pazartesi saat 20.00'de Kanal D ekranlarında olacak..

5. bölüm fragmanı ise henüz daha yayınlanmadı..


4. BÖLÜM FRAGMAN

Yazarlar