Gündem İkizler Memo-Can 13. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

İkizler Memo-Can 13. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

01.02.2019 - 21:43 | Son Güncellenme:

İkizler Memo-Can 12. yeni bölümüyle ekranlara geldi. Yeni bölüme Onur'un Sibel'in tuttuğu kiralık katilden kurtulma çabası damga vurdu. Peki İkizler Memo-Can 13. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

İkizler Memo-Can 13. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı

Kanal D'nin Cumartesi akşamları yayınlanan yeni dizisi İkizler Memo-Can'da oldukça heyecanlı bir bölümü geride bıraktı vbe gözler 13. yeni bölüme çevrildi. Sevilen dizi İkizler Memo-Can 13. yeni bölüm fragmanı ise yayınlanır yayınlanmaz haberimizin içeriğinde yer alacak...

Haberin Devamı

İKİZLER MEMO-CAN 12. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Onur, hafta sonu için ailecek bir tatil planı yapıyor ancak Sibel'in tuttuğu kiralık katil Onur'u hedef alıyor! Peki büyük bir tehlikede olan Onur, vurulacak mı?

İkizler Memo - Can 12. Bölüm Fragmanında Onur'u yine büyük bir tehlike bekliyor. Eski sevgili Sibel, Onur ve Melek'in mutluluğunu bozmak için elinden geleni yapıyor. Giderek daha da tehlikeli hamleler yapan Sibel bu defa Onur'u öldürmesi için bir adam tutuyor. Hafta sonu ailecek tatil planı yapan Onur ise tüm bunlardan habersiz yola düşüyor. Yolda girdikleri bir benzin istasyonunda Sibel'in adamı, Onur'u yakalıyor. Peki Onur'a doğrultulan silah ateş alacak mı? Onur bu beladan nasıl kurtulacak?

İKİZLER MEMO-CAN 12. YENİ BÖLÜM 2. FRAGMANI