Gündem İsmail Uygur kimdir? Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur kaç yaşındaydı, neden vefat etti?

İsmail Uygur kimdir? Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur kaç yaşındaydı, neden vefat etti?

19.04.2021 - 02:03 | Son Güncellenme:

Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur, hayatını kaybetti. Vatandaşlar, İsmail Uygur'un hayatına dair merak edilenleri araştırıyor. Uygur, eğitimini Torbalı'da aldı ve serbest muhasebeci olarak görev yaptı. Son olarak Torbalı Belediye Başkanlığı görevini yerine getiren İsmail Uygur aslen nereli, neden öldü?

İsmail Uygur kimdir Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur kaç yaşındaydı, neden vefat etti

Ramazan İsmail Uygur, 10 yıl Torbalı Belediye Başkanlığı görevini yerine getirdi. Yaşamını yitiren Uygur hakkında detaylar sorgulanmaya başladı. Mart ayında apartmanda çıkan yangının dumanından etkilenen Uygur'un ciğerlerinde oluşan hasar nedeniyle bir süre hastanede tedavi altına alınmıştı. Taburcu edildikten sonra 12 Nisan günü solunum yetmezliği şikayeti ile tedaviye başlamıştı. İşte, İsmail Uygur hayatı...

Haberin Devamı

İSMAİL UYGUR KİMDİR?

Uygur, 1964 yılında Torbalı'da dünyaya geldi. İlk ve lise eğitimini Torbalı’da gördü. İzmir Ege Üniversitesi’nde Türk-İslam Felsefesi-Sosyoloji ve Psikoloji Eğitimi görerek lisans eğitimini tamamladı.

1982 yılından beri Torbalı’da serbest muhasebecilik mesleğini yerine getiriyordu. 1992 yılından bu yana üyesi ve çeşitli kademelerde yöneticisi olduğu Cumhuriyet Halk Partisi tarafından 2004 ve 2009 yerel seçimlerinde belediye başkan adayı olarak gösterildi ve 10 yıl Torbalı Belediye Başkanlığı yaptı. Ramazan İsmail Uygur, 31 Mart 2019 tarihinde gerçekleşen yerel seçimde CHP'den 3. kez Torbalı Belediye Başkanı oldu. Uygur, evli ve 2 çocuk babasıdır.

İSMAİL UYGUR NEDEN VEFAT ETTİ?

Haberin Devamı

Öncesinde karaciğer ameliyatı olan İsmail Uygur'un sindirim sistemi ve kalp rahatsızlıkları olduğu biliniyor. 6 Mart 2021'de yaşadığı apartmanda çıkan yangının dumanından da olumsuz etkilenmişti. Hastanede bir hafta tedavi gördükten sonra taburcu edilmişti. Yangın esnasında soluduğu dumanın, Uygur'un akciğerlerinde de tahribata yol açtığı belirlenmişti.12 Nisan'da fenalaşması üzerine Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne götürülen 57 yaşındaki Uygur'un çoklu organ yetmezliği sonucu hayatını kaybettiği bildirildi.

Yazarlar