Gündem İstanbul Sokakları 6. bölüm fragmanında büyük şok! İzle

İstanbul Sokakları 6. bölüm fragmanında büyük şok! İzle

20.05.2016 - 11:03 | Son Güncellenme:

Show Tv'nin sevilen dizisi İstanbul Sokakları yayınlandığı günden beri ilgi ile izlenmeye devam ediyor. İstanbul Sokakları son bölümde, Nazlı'yı kaçıran Cemil, Fırat'tan Sibel'i ona teslim etmesini ister. Heyecanın eksik olmadığı İstanbul Sokakları 6. bölüm fragmanları ve son gelişmeler haberimizde...

İstanbul Sokakları 6. bölüm fragmanında büyük şok İzle

Başrollerini; Gizem Karaca, Caner Cindoruk, Rıza Kocaoğlu ve Naz Elmas paylaşıyor. dizinin kadrosunda Derya Alabora, Mehmet Çevik, Yıldız Kültür, Mine Teber ve Sitare Akbaş da yer alıyor. İlgi ile takip edilen dizi İstanbul Sokakları 6. yeni bölüm fragmanı ve son gelişmeler haberimizde...

Haberin Devamı

İSTANBUL SOKAKLARI SON BÖLÜM ÖZETİ

Nazlı'yı kaçıran Cemil, Fırat'tan Sibel'i ona teslim etmesini ister. Fırat bunu kabul etmeyerek Saltuk ve Mestan'la birlikte Cemil'in Nazlı'yı sakladığı yeri bulmaya çalışır. Sibel kendini sorumlu hissederek Fırat'tan habersiz, gidip Cemil'e teslim olur. Ancak Cemil'in ne Nazlı'yı ne de Sibel'i bırakmaya niyeti vardır. Asıl intikam planı çok daha korkutucudur. İstanbul Sokakları 4. bölümde ise; Cemil Refik'i tehdit ederek Fırat'ın yanında işe girmesini ve kendisi için muhbirlik yapmasını ister. Nazlı babasını katil olmakla suçlayan Fırat'tan uzak durmaya çalışsa da kalbine yenik düşüp kendini Fırat'ın yanında bulur. Bu arada Fırat'ın kardeşi Ece annesinin Cemil tarafından öldürüldüğünü öğrenir. intikam alması için abisine baskı yapmaya başlar. Diğer tarafta Sibel Fırat'ın şirketine sarhoş halde gelip bütün geceyi orada geçirir. Bunu öğrenen Cemil intikamını Nazlı'yla alacaktır.

Haberin Devamı

İSTANBUL SOKAKLARI 6. BÖLÜM 1. FRAGMAN

İSTANBUL SOKAKLARI 6. BÖLÜM 2. FRAGMAN

OYUNCULAR
Gizem Karaca
Caner Cindoruk
Rıza Kocaoğlu
Naz Elmas
Derya Alabora
Mehmet Çevik
Yıldız Kültür
Mine Teber
Sitare Akbaş

NAZ ELMAS KİMDİR?

Naz Elmas (d. 16 Haziran 1983, İstanbul), Türk sinema, televizyon ve tiyatro oyuncusu. Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümü mezunudur. Oyuncu Açelya Elmas'ın kardeşidir.Naz Elmas, 16 Haziran 1983'te İstanbul'da doğdu. İlköğrenimini 50. Yıl Cumhuriyet'te okudu. Liseyi ise yabancı dil eğitimi veren Özel Kalamış Lisesi'nde okudu.

Üniversite son sınıfta okurken, Haziran Gecesi adlı dizide Özcan Deniz'in sevgilisi Havin'i canlandırdı. G.O.R.A filminde konuk oyunculuk yaparak, Erşan Kuneri'nin sekreterini canlandırdı. Sonrasında Candan Öte adlı dizide Gülen rolünü canlandırdı. 2007 yılında El Gibi adlı dizide oynamıştır. Televizyon reklamlarında da oyunculuk sergileyen Naz Elmas, Garanti Bankası'nın Mortgage Uzmanı adlı reklamında rol almıştır. Doktorlar dizisinde "Eylül" Karakterini canlandırmıştır. Oyuncunun birçok usta oyuncuyla oynadığı Nefes dizisi 21 Kasım 2009 tarihi itibariyle yayından kaldırıldı.

Haberin Devamı

2011 yılında Star TV'de yayınlanan Ay Tutulması adlı diziyle oyunculuk kariyerine devam eden oyuncu, bu dizinin finali ile birlikte yine Star TV'de yayınlanan Bir Ömür Yetmez adlı dizide "Melek" karakterini oynadı.

2012 yılında 4 Eylül ile 8 Aralık arasında Show Tv'de yayınlanan Ustura Kemal dizisinde Rum kızı Angeli karakterini canlandırdı. 14 bölüm yayınlanan dizi yayından kaldırıldı.

2013 yılında 1 Temmuz ile 23 Eylül arasında Kanal D'de yayınlanan Güzel Çirkin dizisinde oynadı. 13. bölümün ardından dizi yayından kaldırıldı.

2014 yılında çekilmekte olan Stajyer Mafya filminde oynayacaktır.[1] 2014 sonbaharında TRT 1'de başlamış olan Filinta (Bir Osmanlı Polisiyesi) dizisinde yer almaktadır.