Gündem İstanbul'da hareketli gece! İki iş yeri peş peşe yandı

İstanbul'da hareketli gece! İki iş yeri peş peşe yandı

20.03.2024 - 08:44 | Son Güncellenme:

Beyoğlu'nda lastik tamircisi olarak kullanılan iş yerinde başlayan yangın kısa sürede büyüdü.

Yangın, saat 03.45 sıralarında Bostan Mahallesi Kurtuluş Deresi Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, daha önce lastik tamircisi olarak kullanılan dükkanda bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı.

Haberin Devamı

Kısa sürede büyüyen yangın bitişiğindeki başka bir dükkana ve park halindeki İETT otobüsüne sıçradı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yangına farklı ilçelerden gelen çok sayıda itfaiye ekibi müdahale etti. Yangın uzun süren çalışmaların ardından güçlükle söndürüldü. Yangın sırasında iş yerleri kullanılamaz hale gelirken, otobüste hasar oluştu. Polis olayla ilgili inceleme başlattı.

1/8

2/8

3/8

4/8

5/8

6/8

7/8

8/8

BAHÇELİEVLER'DE OTOMOBİL TAKLA ATTI

Kaza, saat 04.30 sıralarında D-100 Karayolu yan yol üzerinde Bahçelievler mevkisinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Küçükçekmece istikametine seyir halinde olan Yasin Özçelik'in kullandığı 34 EIZ 104 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine kaldırıma çarparak takla attı.

Haberin Devamı

Takla atan otomobil, önce otobüs durağına daha sonra da binanın önünde park halinde bulunan kamyonete çarptı. Otomobil sürücüsü Yasin Özçelik kazayı yara almadan atlatırken, otobüs durağında servis bekleyen kişi ise otomobilin altında kalmaktan son anda kurtuldu.

İstanbulda hareketli gece İki iş yeri peş peşe yandı

Kazayı görenler durumu itfaiye, polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Çevredekiler bu sırada kazadan yara almadan kurtulan sürücü Özçelik'i otomobilden çıkardı.

Özçelik olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından sağlık kontrolünden geçirildi. Kazaya karışan otomobil çekici yardımıyla bulunduğu yerden kaldırıldı.

"KENDİMİ YOLA ZOR ATTIM"

Kaza anında durakta servis bekleyen Mustafa Aşlayıcı, "Burada servis bekliyordum. Oradan araç geldi kaldırıma çarptı, takla atarak buraya geldi. Ben Allah korusun, az kalsın altında kalıyordum. Kendimi yola zor attım" dedi. Polis ekipleri kaza ile ilgili inceleme başlattı.

İstanbulda hareketli gece İki iş yeri peş peşe yandı

KADIKÖY'DE OTOMOBİL PARK HALİNDEKİ İKİ ARACA ÇARPTI

Kaza, saat 00.30 sıralarında Caddebostan Mahallesi Operatör Cemil Topuzlu Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Maltepe istikametine seyir halinde olan Gizem Demirbilek'in kullandığı 34 EPH 898 plakalı otomobil, sürücüsünün bilinmeyen nedenle direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine park halindeki 34 DKR 888 plakalı otomobile çarptı.

Kaza sonucu sürücü Gizem Demirbilek(35) ve ön koltuktaki yolcu Miray Çetinkaya(31) yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken, yaralılara ilk müdahale olay yerinde sağlık ekipleri tarafından yapıldı. Ardından yaralılar ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Haberin Devamı

ELEKTRİK KAÇAĞI TESPİT EDİLDİ

Çarpma sonucu devrilen aydınlatma direğinde elektrik kaçağı olduğu tespit edildi. Direkteki akım sebebiyle araçlara müdahale edemeyen itfaiyenin haber vermesi üzerine olay yerine elektrik ekibi sevk edildi. Elektrik ekiplerinin akımı kesmesi ile kazalı araçlar bulunduğu yerden çekici yardımıyla kaldırıldı.