Gündem İşte Benim Stilim All Star'da kim elendi?-izle

İşte Benim Stilim All Star'da kim elendi?-izle

06.11.2015 - 10:07 | Son Güncellenme:

TV8'de dün akşam İşte Benim Stilim All Star eleme gecesi vardı. Kıyasıya mücadelenin yaşandığı İşte Benim Stilim All Star eleme gecesine dair detaylar, veda eden isim, haftanın birincisi kim oldu sorularının yanıtları haberimizde.

İşte Benim Stilim All Starda kim elendi-izle

Nur Yerlitaş, İvana Sert, Kemal Doğulu, Uğurkan Erez ve sunucu Öykü Serter’le İşte Benim Stilim All Star'da bir eleme gecesi daha yaşandı. İşte Benim Stilim All Star’da 6 Kasım gecesinde bu hafta konsept Maskeli Parti oldu. Bu haftanın konuğu; Serkan Kaya. Serkan Kaya’nın şarkılarıyla eşlik edeceği “Eleme Gecesi’ nde jürinin oylaması ile üzgün surat rozeti alan yarışmacılardan hangisi elendi?

Haberin Devamı

İşte Benim Stilim All Star 6 Kasım eleme gecesinde hafta içinde en düşük oyu alan Ezgi Baylar, Ezgi Ünal ve Sinem Umaş eleme adayı oldular. Yapılan oylamaya göre; İşte Benim Stilim All Star’daki maskeli parti konseptinde haftanın birincisi olarak seçilen Emel Özkızıltaş, 10 bin liralık para ödülünün de sahibi oldu
İŞTE BENİM STİLİM'DE KİM ELENDİ?
Ezgi Baylar, geçen hafta İşte Benim Stilim’de kendi isteğiyle elenmek istediğini söylemiş ve jüri tarafından büyük tepi görmüştü. Bu hafta ise Ezgi Baylar, bu isteğini yineledi ve sebep olarak kocasının hasta olduğunu söyledi. Bu şekilde jüri karşısına geçen Ezgi Baylar ve Ezgi Ünal ikilisinden yarışmaya veda eden ismi jüri şu şekilde oyladı;

Nur Yerlitaş Ezgi Baylar elensin dedi.
İvana Sert Ezgi Baylar ismini verdi.
Kemal Doğulu Ezgi Baylar’ın adını verdi.
Uğurkan Erez’in kararı da Ezgi Baylar’dan yana olunca İşte Benim Stilim All Star’da elenen isim Ezgi Baylar oldu.

EZGİ BAYLAR KİMDİR?

1983 yılında doğan Ezgi Baylar, Marmara Üniversitesi Çalışma Ekonomisi Bölümü mezunu. 1.72 boyunda ve 52 kilo olan Baylar, 2010 yılında evlendi ve bu evlilikten bir kızı var. Yarışmada hanımefendi tavırları ile dikkat çeken Ezgi Baylar, en çok Özlem Özden ile polemik yaşadı.

Ezgi Baylar; ”Evli, mutlu, çocuklu” bir kadının da tarz sahibi olabileceğini göstermek istiyor. Paraya ihtiyacı olduğu için değil, tarzını göstermek için yarışmaya katıldığını söylüyor.

Ezgi Baylar, ilk sezon tarzıyla beğeni toplamış ve finale kadar ilerlemişti. Ayşenur Balcı, Aycan-Nurcan Şencan, Ayşegül Melisa Doğan, Buse Doğanay, Esra Özüver, Gizem Güler, Gizem Kayaalp, Melek Balkan, Nur Bozar, Özlem Özden, Roza Şake , Ayşem Koçoğlu, Tuğçe Ergişi ile yarıştı.

Haberin Devamı