Gündem İşte Benim Stilim'de kim elendi?

İşte Benim Stilim'de kim elendi?

12.04.2015 - 14:10 | Son Güncellenme:

İşte Benim Stilim’in bu hafta yapılan eleme gecesinin konuk jüri üyesi Esra Erol ile gündeme bomba gibi düşen İvana Sert sergilediği “Pop Dans” izleyiciyi ekrana kilitledi. İşte Benim Stilim yarışma programında elenen isim belli oldu. Yapılan oylama ile en düşük oy alan Duygu Barazi yarışmaya veda etti.

İşte Benim Stilimde kim elendi

TV 8 ekranlarının vazgeçilmez moda progamı İşte Benim Stilim 3. sezon yeni yarışmacılarla devam ederken haftanın ilk elenen ismi belli oldu. Yapılan oylama ile en düşük oyu alan İşte Benim Stilim yeni yarışmacısı Duygu Barazi bu hafta veda eden isim oldu. İşte Benim Stilim 10 Nisan 2015 eleme gecesinin yeni konsepti ise “Sahnenin Yıldız' idi. Yarışmacılar jüri üyelerinin beğenisini kazanmak için kıyasıya yarıştılar.

Eleme gecesinde koruma altına alınarak taç giyen Gülşah , Sinem ve Şilan 'ın adı verilemedi.

Haberin Devamı

İşte Benim Stilim Eleme Gecesi’nde; İvana Sert sergilediği “Pop Dans” ile geceye renk kattı. İşte Benim Stilim’in bu hafta yapılan eleme gecesinin konuk jüri üyesi; Esra Erol...

Esra Erol, yaptığı yorumlar ile programa renk katarken, izleyenlere keyifli dakikalar yaşattı. Gökhan Keser ve Nihan Çilesiz sevilen şarkıları ile geceye renk katı.

13 yarışmacı eleme gecesinde elenmemek için mücadele ederken, giysileriyle sürprizler yaptılar.. Gecenin konsepti ise “Sahnenin Yıldızı ”. Sahne kıyafeti ile ekrana gelen yarışmada yarışmacılar jüri üyelerinin beğenisini kazanmak için kıyasıya yarıştı, birbirinden renkli görüntüler ve eğlenceli dakikalar yaşandı.

Sima Şerafettinova ile Neda Poursaeid eşit oranda en düşük oyu aldılar. Neda Poursaeid hafta içinde daha az yıldızı olduğu için İşte Benim Stilim jürisinin önüne çıktı. Neda Poursaeid yarışmaya katıldığı için işinden olduğunu açıkladı. Neda Poursaeid bir de en düşük oyu alıp jürinin önüne eleme için çıkınca ağladı.

İşte Benim Stilim yarışmacıları ise Duygu Barazi 'nin adını elenmek üzere verdi. Bunun üzerine Neda Poursaeid ve Duygu Barazi jürinin önüne çıktı.

Yapılan oylamaya göre;

Esra Erol ilk oyu verdi ve Duygu Barazi elensin dedi.
Nur Yerlitaş ise çok rüküş geldin diyerek Neda Poursaeid elensin dedi.
Uğurkan Erez Duygu Barazi elensin dedi.
İvana Sert ise Neda Poursaeid elensin deyince beraberlik oldu.

Haberin Devamı

Son karar Kemal Doğulu 'nun oyuna kaldı.

Kemal Doğulu Duygu Barazi elensin diyerek İşte Benim Stilim'e veda eden ismi belirledi. Bu hafta gerçek kürk giyerek jüriden tepki alan Duygu Barazi İşte Benim Stilim yarışmasından ilk elenen isim oldu.

İşte Benim Stilimde kim elendi

DUYGU BARAZİ GERÇEK KÜRK GİYİNCE ORTALIK KARIŞTI

İşte Benim Stilim 'de bu hafta skandal yaratan isim ise Duygu Barazi oldu. Duygu Barazi yarışmaya gerçek kürs ile katılınca önce Öykü Serter'den tepki aldı. Öykü Serter yarışmacının gerçek kürk giymesine 'Sen güzel olacaksın diye bir hayvanın ölmesine hiç gerek yok. Sen burada nefes alabiliyorsan başka bir yerde bir hayvan ölmek zorunda değil. Hiç böyle bir hakkın yok" dedi.

Haberin Devamı

SİNİRLER GERİLDİ

Duygu Barazi durumu toparlamak için 'Ben de hayvanseverim' savunmasını yaptı. Ancak Öykü Serter 'Üzerindeki ile hayvanseverim diyebilme ihtimalin yok. Kendine hayvansever dememeni tercih ederim. Biz kesinlikle gerçek kürke burada karşıyız" karşılığın verdi.

SİNEM UMAŞ AĞLADI

Sinem Umaş 'şu an senden nefret ettim" diyerek canlı hayvan derisinden yapılan kürkle yarışmaya katılan Duygu Barazi'ye tepki gösterdi. Sinem Umaş kürke baktıkça dayanamadı ve sonunda ağlamaya başladı.

İşte Benim Stilim üçüncü sezon ilk eleme gecesi