Gündem ‘İsterse kendisine her türlü desteği vereceğiz’

‘İsterse kendisine her türlü desteği vereceğiz’

25.11.2023 - 07:01 | Son Güncellenme:

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, eski Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun ofis çalışmasından dolayı çok mutlu olduğunu, istemesi halinde Genel Merkez olarak her türlü desteği vereceklerini söyledi.

‘İsterse kendisine her türlü desteği vereceğiz’

MEHTAP GÖKDEMİR / Ankara - Özel, Kılıçdaroğlu’nu çalışma ofisinde haftaya ziyaret edecek. Özel, Kılıçdaroğlu dahil eski genel başkanlar Murat Karayalçın, Hikmet Çetin, Altan Öymen ile de İstanbul’da bir yemekte buluşacak. Özel, kendisini ziyaret eden parti örgütlerinin temsilcilerine, Kılıçdaroğlu’nun ofis çalışmasından memnuniyet duyduğunu ifade etti. Edinilen bilgiye göre Özel, Kılıçdaroğlu’nun istemesi halinde Genel Merkez olarak hem personel anlamında hem de orada üretilenleri sunmak anlamında her türlü desteği kendisine vereceklerini ifade etti.

Haberin Devamı

Seçim talimatı

CHP lideri, örgüt temsilcilerine yerel seçimlere ilişkin ise şu talimat ve mesajları verdi: “Daha çok vatandaşımızın elini sıkacağız. Daha çok çalışacağız. Vatandaşın sorunlarıyla ilgilenelim. Vatandaşın yanında olalım. Nerede bir haksızlık varsa nerede bir mağduriyet varsa orada olacaksınız, mağdura sahip çıkacaksınız. Hızla seçime hazırlanalım. Aday belirlerken örgütlerin önerilerini dikkate alacağız. 81 il örgütünü kucaklıyoruz. Ne aday belirlerken ne de çalışırken ‘şunu destekleyen, bunu destekleyen’ ayrımı yapmayacağız.”