Gündem İzmir’de dev dalgalar bir anda yükseldi! 4 kişi denize düştü

İzmir’de dev dalgalar bir anda yükseldi! 4 kişi denize düştü

27.11.2023 - 13:46 | Son Güncellenme:

İzmir’in Aliağa ilçesinde etkili olan kuvvetli fırtınada dalgaların yükselmesi sonucu 4 kişi denize düştü. Sahilde bulunan bir vatandaşın denize düşme anı ise kameraya yansıdı.

İzmir’de etkili olan sağanak yağış ve kuvvetli fırtına kent genelinde hayatı felç ederken, fırtına nedeniyle birçok ilçede deniz taşmış; caddeler ve sokaklar göle dönmüş, ev ve iş yerlerini ise su basmıştı. Kent merkezi ve ilçelerde sağanak yağışın ve kuvvetli fırtınanın ardından meydana gelen olumsuzluklar, gerek vatandaşlar gerekse de yetkililerin çalışmalarıyla ortadan kaldırılmaya devam ediyor.

Haberin Devamı

BİR KİŞİNİN DENİZE DÜŞME ANI KAMERAYA YANSIDI

Aliağa ilçesi Çakmaklı Mahallesi’nde ise fırtınadan dolayı dalgalar yükseldi, hem balıkçılar hem de vatandaşlar zor anlar yaşadı. Sahilde bulunan bir vatandaş, yükselen dalgaların kendisine çarpması sonucu denize düştü. O anlar çekim yapmakta olan bir kişinin cep telefonu kamerasına yansıdı.

Öte yandan, denize düşme anı kameraya yansıyan vatandaşın yanı sıra farklı dakikalarda denize düşen 3 kişinin daha olduğu ve bu kişilerin hepsinin çevredeki vatandaşlar tarafından kurtarıldığı öğrenildi.