Gündem Jet Sosyete 2. sezon 19. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Jet Sosyete 2. sezon 19. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

13.03.2019 - 09:22 | Son Güncellenme:

TV8'in kahkaha tufanı dizisi Jet Sosyete 2. sezon 18. yeni bölümüyle ekranlara geldi. Sevilen dizinin son bölümünde Talip'in kız istemek için hain planını devreye sokması izleyenlere oldukça komik anlar yaşattı. Peki Jet Sosyete 2. sezon 19. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Jet Sosyete 2. sezon 19. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı

Çarşamba akşamları izleyicisini ekrana kilitleyen Jet Sosyete yeni bölümüyle yine ahkaha dolu anların yaşattı ve gözler 19. bölüme çevrildi. Bu hafta yeni yayın saati 22:15 ile ekranlara gelen Jet Sosyete'nin 2. sezon 19. yeni bölüm fragmanı ise yayınlanır yayınlanmaz haberimizde yer alacak...

Haberin Devamı

JET SOSYETE 2. SEZON 18. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Sürekli kız istemeye gidip kapıdan çevrilen Talip ve Şennur bu konu hakkında intikam planları yapar ve Yaşarlara tekrar kız istemeye gidip bu sefer onlar biz istemiyoruz derler. Olan olaylar sonucu Yüksel ailesi ve Yılmaz ailesi tekrar görüşmeme kararı alır fakat Şennur’un en sevdiği kıymetli paltosunu Safiyelerde unutması işleri karıştıracaktır.

Para sıkıntısı çeken Yüksel ailesi çözümü Yaşar’ın zam almasında arar. Bir yandan Yaşar ofiste Cengiz’e konuyu açmaya çalışırken bir yandan da Safiye, Gizem ve Zahide’ye konuyu dolaylı yollarla anlatmaya çalışır. Yaşar’ın bu çabası Cengiz’in sürekli konudan kaçmasına, Safiye’nin ise yanlış anlaşılmasına sebep olacaktır.

Haberin Devamı

Harry’nin Nepal’den yeni dönen eski kız arkadaşı Samsara, İlayda ile Harry’nin arasının açılmasına sebep olur.

JET SOSYETE SON BÖLÜM FRAGMANLARI