Gündem Jet Sosyete 8. bölüm fragmanı yayınlandı!

Jet Sosyete 8. bölüm fragmanı yayınlandı!

10.04.2018 - 16:39 | Son Güncellenme:

Jet Sosyete 8. bölüm fragmanı izleyenleri kahkahaya boğdu. STAR TV'nin büyük ilgiyle izlenen dizisi Jet Sosyete yeni bölümde yine çok güldürecek. İşte Jet Sosyete 8. yeni bölüm fragmanı haberimizde...

Jet Sosyete 8. bölüm fragmanı yayınlandı

Pazar akşamları izleyicisini ekrana kilitleyen Jet Sosyete yeni bölümü eğlence dolu. Jet Sosyete 8. yeni bölümüyle Pazar akşamı 20.00'de STAT TV'de...

Haberin Devamı

JET SOSYETE 8. BÖLÜM FRAGMAN

JET SOSYETE SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Özpamuk Tekstil’de Cengiz Bey ayın elemanını seçmeye karar verir. Tony ve Pelin’in kendisine 1 Nisan şakası yaptığından habersiz olan Yaşar, büyük para ödülünü kazanmak için ofiste canla başla çalışacaktır.

Merdiven altı üretilen kötü gıdaları jet sosyeteye satmaya çalışan Gündüz’ün sattığı sağlıksız gıdalar, herkesin sağlığını tehdit edecek ve bu sebeple başına beklemediği olaylar gelecektir.

Zahide Hanım ve Gizem çekişmesi ise gittikçe büyümektedir. Zahide Hanım’ın gazetelere Gizem hakkında durmadan olumsuz konuşması bardağı taşıran son damla olacak. Gizem’in, Zahide Hanım’a kendisi hakkında konuşmama kararı çıkartması olayları başka bir boyuta taşır.

Haberin Devamı

Safiye öğrendiği modern çocuk eğitimini evde uygulamaya başlayacak ve bu sayede Yıldız, ailesinin modern eğitim denemelerini sonuna kadar sömürecektir. Fındık’ın evde bakımını üstlenen Ozan’ın ise anaç duyguları uyanır.