Gündem Jet Sosyete neden yok? Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Jet Sosyete neden yok? Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

16.01.2019 - 10:31 | Son Güncellenme:

TV8 kanalının sevilen dizisi Jet Sosyete bu akşam neden yok? Kahkaha tufanı olan Jet Sosyete dizisinin yeni bölümü ne zaman yayınlanacak? Jet Sosyete'nin senaristi Gülse Birsel sosyal medya hesabından konuyla ilgili açıklama yaptı.

Jet Sosyete neden yok Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak

Çarşamba akşamları izleyicisini ekrana kilitleyen Jet Sosyete'nin yeni bölümü için heyecan dorukta. Sabırsızlıkla beklenen Jet Sosyete yeni bölümün yayın tarihi belli oldu. Jet Sosyete'nin senaristi ve dizide 'Gizem' adlı karakteri canlandıran Gülse Birsel'in yaptığı açıklama şu şekilde...

Haberin Devamı

JET SOSYETE YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Jet Sosyete yeni bölümüyle 23 Ocak Çarşamba akşamı TV8'de yayınlanacak.

GÜLSE BİRSEL'DEN O AÇIKLAMA

“Kahkahalar ve her hafta çoğalan seyircimiz için teşekkürler. Önemli açıklama: Malumunuz her Ocak ayının ilk 1-2 haftası, diziler yayına ara verir. Bunun sebebi Ocak ayının başında TV kanallarında reklam olmamasıdır. Bu yıl ise reklam durumu biraz daha sıkıntılı imiş. Bu sebeple, TRT hariç tüm kanallar bir araya gelip 21 Ocak haftasına kadar hiçbir dizinin yeni bölümünü yayınlamama konusunda ortak karar aldı. Yani biraz hasret kalacağız. 23 Ocak Çarşamba gününden itibaren yine her hafta beraberiz!”

Yazarlar