Gündem Kalbimdeki Deniz 19. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kalbimdeki Deniz 19. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

25.02.2017 - 09:44 | Son Güncellenme:

Kalbimdeki Deniz 18. son bölüm ile dün akşam ekrana geldi. Ekrana gelen Kalbimdeki Deniz son bölümde Mirat'ın suçsuz olduğunu anlayan Deniz'in ailesi Mirat'dan özür diledi. Peki Kalbimdeki Deniz ekrana gelen son bölüm ardından 19. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kalbimdeki Deniz 19. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı

Kalbimdeki Deniz yeni bölümü ile ekrana gelmeye hazır. Cumartesi günlerinin heyecanla takip edilen dizisi dün akşam 18. son bölüm ile ekrana geldi. Kalbimdeki Deniz yayınlanan son bölüm ardından 19. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

Haberin Devamı

Mirat’ın suçsuz olduğunu anlayan Deniz ve ailesi eve dönerler ve Mirat’tan özür dilerler. Hülya, Nejat ve Mirat’ın yakınlaşmasından duyduğu rahatsızlıkla beraber, Deniz’i Mirat konusunda uyarmaktan da kendini alıkoyamaz. Mirat Ali diye bildikleri gencin Serdem olduğunu anlar. Mirat ve Diyar’ın konuşmalarının bir kısmını duyan Deniz, bir şeyleri yanlış anlar. Göz hapsine aldığı Diyar’la ilgili tanık olduğu şey onu şoka uğratır.

Alihan’ın kredi ödemeleriyle ilgili bankayı araması, Şebnem ve Hülya’yı telaşa düşürür. Ece ve Mustafa yarıyıl tatilinden yararlanıp yakınlaşmayabaşlarlarken, Figen ise başına gelecekleri bildiğinden Fikriye’nin yoğun bakımdan çıkmasına bile sevinemez. Deniz çocuklarının geleceği için, ek bir iş daha yapmaya karar verir.

Haberin Devamı

Alihan Şebnem’in biriyle gizli gizli görüştüğünden şüphelenir. Mirat’ın dostluğunu kaybedip istifa eden Orhan’ın Mirat’a iletilmek üzere bıraktığı ve Hülya’yla ilgili bazı gerçekleri açıkladığı mektup, Hülya’nın başına kabus olacaktır.

KALBİMDEKİ DENİZ 18. BÖLÜM FRAGMANI