Gündem Kar maskesi taktı! Okulda kavga ettiği arkadaşına dehşeti yaşattı

Kar maskesi taktı! Okulda kavga ettiği arkadaşına dehşeti yaşattı

26.02.2024 - 17:35 | Son Güncellenme:

Bağcılar’da 13 yaşındaki çocuk, okulda tartıştığı arkadaşını kar maskesi takarak takip ettikten sonra bacağından bıçakladı.

Olay, Kazım Karabekir Mahallesi, 286. Sokakta öğlen saatlerinde yaşandı. İddiaya göre R. U. Y. ile H. Ç. Ç. arasında geçen hafta salı günü okulda tartışma çıktı. Daha sonra ise oyun aynarken karşı karşıya gelen ikili kavga etti. Perşembe günü H.Ç.Ç. okuldan çıktıktan sonra R.U.Y.’yi evine kadar takip etti.

Haberin Devamı

H.Ç.Ç. yüzünü kar maskesi ile kapatarak R.U.Y’yi apartmana gireceği sırada bacağından bıçaklayarak olay yerinden kaçtı. Yaralı olarak eve giden R.U.Y. ailesi tarafından hastaneye kaldırıldı. Ailenin ihbarı üzerine kısa zamanda yakalanan H.Ç.Ç çocuk şubeye götürüldükten sonra serbest bırakıldı. H.Ç.Ç serbest bırakıldıktan sonra R.U.Y ile olan ortak arkadaşına, 'R.U.Y cezasını çekti' şeklinde mesaj attı.

Kar maskesi taktı Okulda kavga ettiği arkadaşına dehşeti yaşattı

"ARKADAN GELİP TORUNUMU BIÇAKLIYOR"

Torununu hastaneye kaldıran Remzi Yılmaz, "Perşembe günü oldu saat 15.15 sıralarında. Kapının zilini çalarken arkadan geliyor, iki darbe bıçakla vuruyor. Babaannesi kapıyı açıyor içeri alıyor, kendisi söylemek istemiyor tabi önce. Banyoya gidiyor kanı durduramayınca babaannesine sesleniyor. Ben o sırada uyuyordum. Beni uyandırdılar. Ben onu o şekilde görünce ne oldu diyorum? Bıçakladılar diyor bana. Sonrasında babaannesi sırtına alıyor aşağıda konfeksiyon var tandık arabaya bindirip hastaneye kaldırdık. Hastaneye gidince kanı durdular tedavi ettiler. Bu çocuk serbest bırakıldı. Bu işler okullara kadar düştü. Devletin bir çare bulması lazım bunlara artık. Okulda bir iki gün önce tartışmışlar, o da yan sınıfta, biri bunların sınıfında da değil sonrada bunu takip etmiş. Okulda olan bir tartışmadan dolayı insan bir arkadaşını bıçaklar mı? Bu iş okullara kadar 13 yaşındaki çocuklara kadar düştüyse bunun önüne nasıl geçilecek?" dedi.