Gündem Kara Sevda 34. son bölümünde Kemal ve Asu nişanlandı! - İzle

Kara Sevda 34. son bölümünde Kemal ve Asu nişanlandı! - İzle

07.06.2016 - 15:17 | Son Güncellenme:

Kara Sevda 34. son bölümü ile dün akşam ekrana geldi. Güçlü oyuncu kadrosu ile izleyiciyi ekrana kilitleyen Kara Sevda dizisi 34. son bölümünde yaşananlar gündeme bomba gibi düştü. Heyecanın bir an olsun eksik olmadığı dizi Kara Sevda'da yaşanan son gelişmeler ve detayları haberimizde...

Kara Sevda 34. son bölümünde Kemal ve Asu nişanlandı - İzle

Hilal Saral'ın yöentmenliğini üstlendği Kara Sevda çok konuşulan son bölümüyle ekrana geldi. Kara Sevda 34. son bölümü izleyiciyi ekrana kilitledi. Nefes kesen sahneleri ve güçlü oyuncu kadrosu ile yine heyecan dolu bir bölüm ile ekrana gelen Kara Sevda dizisi son bölüm ve tüm detayları haberimizde...

Haberin Devamı

Ay Yapım imzalı, sezonun en beğenilen yapımı olan Kara Sevda'nın yeni bölümü sürprizleriyle çok konuşuluyor. Dizide bu hafta Kemal, büyük bir aşkla bağlı olduğu Nihan'ı hayatından çıkartarak Asu ile nişanlanmaya kara verdi.

KARA SEVDA SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Sezon finaline adım adım yaklaşan Kara Sevda'da çözülmeye başlayan düğümler beklenmeyen gelişmelere yol açtı. Emir'in tehdidiyle Kemal'dan ayrılmak zorunda kalan Nihan, alacağı nişan haberiyle adeta yıkılacak. Nihan'ın gözyaşları eşliğinde gerçekleşen nişan gecesi yaşanan birçok sürpriziyle izleyenleri şoke etti.

NİŞAN TÖRENİNDE ŞIKLIK YARIŞI!

Kemal'in evinin bahçesinde gerçekleşecek görkemli nişan töreninde adeta şıklık yarışı gerçekleşecek. Beyazlar içinde göz kamaştıran Asu, hayatının en mutlu gününü yaşarken, masum güzelliğiyle Nihan siyahlar içinde adeta yas tutacak.

Ay Yapım imzalı, başrollerini Burak Özçivit, Neslihan Atagül, Kaan Urgancıoğlu, Zerrin Tekindor, Kürşat Alnıaçık, Burak Sergen, Orhan Güner, Neşe Baykent, Çağla Demir ve Melisa Aslı Pamuk'un paylaştığı Kara Sevda bu akşam Star'da.

KARA SEVDA 34. YENİ BÖLÜM 3. FRAGMAN - İZLE



KARA SEVDA 34. BÖLÜM ÖZETİ

Haberin Devamı

Asu’nun, Emir’in elinden kurtulmak için ortaya attığı sırrın şiddeti, daha ilk anda tahmin edemediği bir boyuta ulaşır. Nihan, sevdiği adamın canı için hayatının en zor kararını verir. Kemal, Emir ve Nihan’la geri dönüşü olmayan bir yüzleşme yaşar. Bu yüzleşmenin en büyük kaybedeni Nihan olacaktır.

KARA SEVDA 34. YENİ BÖLÜM 2. FRAGMAN - İZLE

Kemal’in öfkesi Asu’nun bütün çabalarına rağmen dinmez. Zeynep, Kemal’i karşısında bulduğunda büyük bir sınav verir. Öte yandan Nihan’la Emir arasındaki hesaplaşma Ozan’a kadar uzanır. Sarsılan dengeler, Emir’i bütün sorunlarını çözecek yepyeni ve büyük bir plan yapmaya iter ve Asu’yla yeni bir pazarlık masasına oturur. Ozan ise Zeynep’in yönlendirmeleriyle hayatının en yanlış kararını alır.

KARA SEVDA 34. YENİ BÖLÜM FRAGMANI - İZLE

Kemal’le Nihan arasında, Nihan’ın Emir’e dönüşüyle başlayan kırılma, yaşayacakları son olayla büyük bir uçuruma dönüşür. Nihan’ı hayatından kazıyıp atma zamanı gelmiştir. Kemal, Asu’nun hayatıyla ilgili büyük bir savaş verdiğinden habersiz, geleceğini Asu’yla birlikte kurmaya karar verir.

Kara Sevda 34. son bölümünde Kemal ve Asu nişanlandı - İzle

Nihan bu haberi aldığında yüreğinin ağrısı taşıyamayacağı kadar ağırdır. Aldığı nefes bile içinde başlayan yangına rüzgar olur. Kemal’le Nihan karşı karşıya geldiğindeyse iki kara sevdalı kalplerindeki aşka rağmen birbirlerinden çok uzak iki noktadadır.

Haberin Devamı

Emir, büyük planını noktalayabilmek için Kemal’in nişan gecesinde son bir adım atmalıdır. Asu, en mutlu gününde Emir’in gölgesini üstünde hissederken; Kemal ise Asu’yla nişanlanmadan önce Nihan’la bir araya gelir. Birbirlerine veda ettiklerini düşünseler de, kaderleri onları asla koparmayacaktır.

Kemal’le Asu’nun nişan gecesi, Kemal’le Nihan’ın kara sevdasına bir düğüm daha atarken; büyük bir fırtınanın yaklaştığını haber eden rüzgar çoktan başlamıştır.

OYUNCULAR

Kemal: Burak Özçivit
Nihan: Neslihan Atagül
Emir: Kaan Urgancıoğlu
Leyla: Zerrin Tekindor
Önder: Kürşat Alnıaçık
Galip: Burak Sergen
Hüseyin: Orhan Güner
Vildan: Neşe Baykent
Ozan: Barış Alpaykut
Asu: Melisa Aslı Pamuk
Fehime: Zeyno Eracar
Zeynep: Hazal Filiz Köse
Tarık: Rüzgar Aksoy
Banu: Çağla Demir
Salih: Gökay Müftüoğlu
Yasemin: Nihan Aşıcı
Hakkı: Metin Coşkun