Gündem Kara Sevda 35. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - İzle

Kara Sevda 35. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - İzle

11.06.2016 - 13:31 | Son Güncellenme:

Ekranların merakla beklenen Kara Sevda 35. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Güçlü oyuncu kadrosu ile ekrana kilitleyen Kara Sevda dizisi yeni bölüm için heyecan dorukta. Kara Sevda son bölümde Kemal ve Asu'nun nişanında Nihan şoku yaşandı. Peki dizinin yeni bölümünde neler olacak? İşte o detaylar...

Kara Sevda 35. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - İzle

Kara Sevda dizisi yepyeni bir bölüm ile ekrana gelmeye hazırlanıyor. Merakla beklenen Kara Sevda dizisi 35. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Dizide Kemal ve Nihan'ın arasındaki en büyük engel olan ve acımasızlığıyla sezonun en çok konuşulan karakteri olan Emir Kozcuoğlu, dizinin yeni bölümünde neler yapacağı merak konusu oldu. İşte Sevda 35. yeni bölüm fragmanı ve son bölüm detayları...

Hilal Saral'ın yönetmenliğini üstlendiği, başrollerini Burak Özçivit, Neslihan Atagül, Kaan Urgancıoğlu, Zerrin Tekindor, Kürşat Alnıaçık, Burak Sergen, Orhan Güner, Neşe Baykent, Çağla Demir ve Melisa Aslı Pamuk'un paylaştığı Kara Sevda 34. yeni bölümü ile 15 Haziran Çarşamba akşamı saat 20:00'da star'da.

KARA SEVDA 35. BÖLÜM FRAGMANI

Haberin Devamı

KARA SEVDA SON BÖLÜM İÇİN TIKLAYINIZ

Kara Sevda 35. yeni bölüm fragmanı resmi sitede yayınlanır yayınlanmaz sayfamızda olacaktır...

Kara Sevda 35. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - İzle

KARA SEVDA SEZON FİNAL BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

15 Haziran Çarşamba günü yayınlanacak 35.bölümüyle sezon finali yapacak olan dizide Kemal ve Nihan'ı bekleyen sürpriz gelişmeler ekrana gelecek.

Kemal, Nihan'ı affedecek mi?, Kemal ve Nihan kavuşacak mı?, Emir işlediği tüm günahlardan kurtulmayı başarabilecek mi?, Kemal; Asu'nun Emir'in kız kardeşi olduğunu öğrenecek mi? ve Tutuklanan Ozan'ı neler bekliyor? gibi merakla beklenen sorular yanıt bulacak...

Kara Sevda 35. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - İzle

SOSYAL MEDYAYI SALLADI!

Bölümde; Kemal'in, Asu ile nişanlanacağı haberini Emir'den alan Nihan'ın yaşadığı büyük sarsıntı sosyal medyaya damga vurdu. Nihan'ın nefret ettiği Emir'e sarılarak gözyaşlarına boğulması izleyenleri derinden etkiledi. "Sensiz Olsam" etiketiyle ekrana gelen bölüm sosyal medya mecrası Twitter'da Trend Topic (TT) oldu. Kemal ve Nihan'ın buluşma noktası olan kuyu başında son kez bir araya gelerek vedalaşması ise unutulmaz anlara sahne oldu. Veda sahnesinde Nihan'ın söylemek isteyip de söyleyemedikleri hayal sahnesi olarak ekrana geldi. İki aşığın duygu yüklü sahnesi milyonları ekran başına kilitledi. Büyük beğeni toplayan bölümün final sahnesinde ekrana gelen nişan merasiminde de ipler kopma noktasına geldi.

Haberin Devamı

Kara Sevda 35. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - İzle

EMİR'İN PLANI İŞLEDİ!

Emir'in; Zeynep ve Asu ile yaptığı acımasız iki ayrı planı kusursuz ilerledi. Asu' ya şantaj yapan Emir, karanlık gecenin görüntülerini ondan almayı başardı. Kemal'e kız kardeşi olduğunu söylemekle Asu'yu tehdit eden Emir zafere ulaştı. Öte yandan Zeynep'le yaptığı anlaşma ile de Ozan'ın tutuklanmasına neden oldu.

OYUNCULAR

Kemal: Burak Özçivit
Nihan: Neslihan Atagül
Emir: Kaan Urgancıoğlu
Leyla: Zerrin Tekindor
Önder: Kürşat Alnıaçık
Galip: Burak Sergen
Hüseyin: Orhan Güner
Vildan: Neşe Baykent
Ozan: Barış Alpaykut
Asu: Melisa Aslı Pamuk
Fehime: Zeyno Eracar
Zeynep: Hazal Filiz Köse
Tarık: Rüzgar Aksoy
Banu: Çağla Demir
Salih: Gökay Müftüoğlu
Yasemin: Nihan Aşıcı
Hakkı: Metin Coşkun

Haberin Devamı

Zerrin Tekindor kimdir?

1964 yılında Burhaniye'de doğan Zerrin Tekindor, ilk ve orta öğrenimini Ankara'da tamamlamıştır. 1985 yılında Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden mezun olmuştur. 1985 yılında Devlet Tiyatrosunda göreve başlamıştır. Ankara Devlet Tiyatrosu'nda pek çok oyunda oynamıştır. 2003 yılında İstanbul Devlet Tiyatrosuna tayin olan Zerrin Tekindor, İstanbul'da da, Müfettiş, Dünyanın Ortasında Bir Yer ve Vahşet Tanrısı adlı oyunlarda rol almıştır. 2004 yılında Müfettiş adlı oyundaki Anna Andreyevna rolü ile, 2010 yılında Vahşet Tanrısı adlı oyundaki Annette Reille rolü ile ve 2014 yılında Kim Korkar Hain Kurttan adlı oyundaki Martha rolü ile 3. kez Afife Tiyatro Ödülüne layık görülmüştür.
2012 yılında Oyun Atölyesi prodüksiyonu olan Antonius ile Kleopatra adlı oyunda yer almıştır. Oyun, Globe to Globe festivali kapsamında Londra Shakespeare's Globe tiyatrosunda sahnelenmiştir.
Bir yanda tiyatro kariyerini sürdürürken, 1990-1994 yılları arasında Bilkent Üniversitesi Resim Bölümü'ne özel öğrenci olarak devam eden sanatçı, Halil Akdeniz Atölyesi'nde öğrenim görmüştür. Bu bölüme eğitmen olarak davet edilen Mehmet Güleryüz ve Bedri Baykam Atölye'lerinde çalışmıştır. Çok sayıda yapıtı özel kolleksiyonlarda bulunan sanatçı, günümüze kadar on altı adet resim sergisi açmıştır.
Eski eşi Çetin Tekindor ile evliliğinden Hira adında bir oğlu olan Zerrin Tekindor, çalışmalarına İstanbul'da devam etmektedir.