Gündem Katerina Dalaka kimdir? Survivor 2019 Katerina Dalaka hangi sporu yapıyor?

Katerina Dalaka kimdir? Survivor 2019 Katerina Dalaka hangi sporu yapıyor?

23.02.2019 - 18:54 | Son Güncellenme:

Survivor Türkiye - Yunanistan hız kesmeden devam ederken, takımlardan elenen isimlerin yerine yeni yarışmacılar da Ada'ya gelmeye devam ediyor. Ekranların mücadele dozu en yüksek yarışma programı Survivor 2019'da, son olarak Yunanistan takımına bir isim katılacak. Acun Ilıcalı tarafından bu ismin Katerina Dalak olduğunun açıklanmasının ardından, izleyenler de bu ismi araştırmaya başladı.İşte Katerina Dalaka kimdir sorusunun cevabı!

Katerina Dalaka kimdir Survivor 2019 Katerina Dalaka hangi sporu yapıyor

Survivor 2019 Türkiye ve Yunanistan takımlarının kıran kırana geçen mücadelesi ile devam ediyor. Yarışmacılar sadece açlıkla değil, hem parkurda rakip takımla hem de adalarında kendi takım arkadaşları ile mücadele etmeye devam ediyor. Ada'ya veda ederek elenen isimlerin yerine ise yeniisimler gelmeye devam ediyor. Onlarda biri de Yunanistan takımına katılan Katerina Dalaka.

Haberin Devamı

KATERİNA DALAKA KİMDİR?

Katerina Dalak 20 Ağustos 1992 Münih, Almanya doğumlu, 1,71 boyundaki Katerina 55 kilo ağırlığında.

Sportmen bir ailen gelen Katerina Dalaka, lisansını Selanik Aristoteles Üniversitesi’nde tamamladı. 400m engelli pistinde Yunanistan şampiyonu oldu. Tanıtım bölümünde çok dinamik ve rekabetçi olduğunu dile getiren Katerina Dalaka, Survivor’da açlıktan endişe duyduğunu çünkü spor yüzünden iyi beslendiğini dile getirmişti. Katerina Dalaka, geçen sene Yunanistan'da yayınlanan Survivor 2018'deki müthiş performansıyla dikkat çekmişti.

Acun Ilıcalı, 2018 yılındaki Survivor 108. bölümde Katerina Dalaka ile çok ilginç bir olayı şöyle anlatmıştı: Yunan Survivor'ında çok değişik bir durum oluyor o da şu, yarışmacılardan birisi karşı takımdaki erkek yarışmacıyı seçiyor ve büyük bir mücadele oluyor.