Gündem Kertenkele 73. yeni bölüm fragmanı için heyecanlı bekleyiş!

Kertenkele 73. yeni bölüm fragmanı için heyecanlı bekleyiş!

26.09.2016 - 07:40 | Son Güncellenme:

Atv ekranında yayınlanan sevilen dizi Kertenkele ekrana gelen son bölüm ile izleyenleri ekrana kilitledi. Yayınlanan Kertenkele son bölüm ardından 73. yeni bölüm fragmanı merak içinde beklenmeye başlandı. Kertenkele 73. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

Kertenkele 73. yeni bölüm fragmanı için heyecanlı bekleyiş

Zekâsı ve sıra dışı yetenekleri sayesinde İstanbul polisi tarafından bir türlü ele geçirilemeyen profesyonel bir hırsız olan Kertenkele'nin 'Hayatın yalan olsa da aşkın gerçek olsun' dedirten hikayesi…
Dizi, yapımcı Yalçın Şen imzasını taşıyor. Yapım Atölyesi tarafından yapılan dizinin senaryosu Hakan Kandal ve Kemal Çelik'e ait. Dizinin uygulayıcı yapımcısı da Erdoğan Sevinç. Kertenkele 'Yeniden Doğuş' yeni sezonda yeni bölümüyle Cumartesi 20.00'de atv'de!

Haberin Devamı

KERTENKELE 72. BÖLÜM FRAGMANI

KERTENKELE 72. SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Kızıl Ejder'in, Kertenkele'yi uçurumdan aşağı attığı gecenin üzerinden iki sene geçmiştir. Herkes Kertenkele'nin, Akıncı'nın ve Kızıl Ejder'in öldüğünü düşünmektedir. Mahalleye Murat isimli bir komiser taşınmıştır. Murat Komiser gündüzleri polis kimliğiyle tanınır ancak hava karardığında bambaşka bir insana dönüşüp suçlularla mücadele eder ve Kızıl Ejder'in izini sürer. Malikâneye ise kendisini Zehra'nın kuzeni Zeynep Şanlı olarak tanıtan gizemli bir kız taşınmıştır.O da geceleri farklı bir kimliğe gizlenerek Kızıl Ejder'i aramaktadır. Öldükleri zannedilen Akıncı ve Kızıl Ejder ise iki yıl sonra yeniden ortaya çıkarlar.

KERTENKELE SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

Haberin Devamı

Ahmet Kayakesen ( Murat Komiser ) kimdir?
İstanbul emniyetinin gözü pek ve başarılı bir komiseridir. Mert, cesur, zeki ve vatansever bir komiser olarak suçluların korkulu rüyasıdır. Çok iyi bir askeri eğitim aldığı için çok iyi dövüşür ve çok iyi silah kullanır. Ayırt edici özelliği suçluların peşinde iken ve dövüşürken çok hızlı düşünmesi ve çok hızlı dövüşmesidir. Gündüzleri kanun adamı gece ise gizemli bir maskeli kahramandır – ay yıldızlı adam-. Eşinin öldürülmesi sonrası eşinin katilini bulup intikam almak amacıyla özel kuvvetlerden ayrılıp Emniyet teşkilatına girmiştir. Hayatındaki tek amacı ve yaşam nedeni eşini öldürenleri bulup intikamını almaktır. ahmet-kayakesen

Asena Tuğal ( Zeynep Şanlı ) kimdir?
Kedi kız İstanbul’un suç kokan karanlık sokaklarında kötü adamları kendi yöntemleri ile cezalandıran bir kadın kahramandır. Üstün dövüş yetenekleri hızı ve çevikliği ile nam salmıştır. Çok hızlı hareket ettiği ve tırmandığı için kendisine Kedi Kız lakabı takılmıştır. Ekrem Şanlı torunu Zehra’yı öldüren Ejder’den intikam almak ve hayatta kalan akrabalarını koruması için iki yıl önce Kedi Kız’ı tutmuştur. Kedi kız’ın kalbi boştur. Aşka inanmaz. Ama hiç olmayacak birisine, peşindeki Murat Komisere aşık olacaktır.