Gündem Kertenkele Yeniden Doğuş 81. bölüm fragmanında büyük aşk alevleniyor!

Kertenkele Yeniden Doğuş 81. bölüm fragmanında büyük aşk alevleniyor!

21.11.2016 - 11:48 | Son Güncellenme:

Kertenkele dizisi yeni bölümü için heyecan dorukta. Merakla beklenen Kertenkele Yeniden Doğuş 81. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Dizide Hicabi'nin akıncı olduğunu öğrenen Murat komser büyük bir şok yaşar. Peki Kertenkele Yeniden Doğuş 81. bölümünde neler olacak?

Kertenkele Yeniden Doğuş 81. bölüm fragmanında büyük aşk alevleniyor

Kertenkele Yeniden Doğuş yepyeni bir bölüm ile ekrana gelmeye hazırlanıyor. Merakla beklenen Kertenkele Yeniden Doğuş 81. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yeni bölümde neler olacağı yayına girecek olan Kertenkele Yeniden Doğuş 81. fragmanında ilk ipuçları ile belli olacak. Başrollerini Ahmet Kayakesen ve Asena Tuğal'in paylaştığı Kertenkele dizisi yeni bölümü ile 26 Kasım 2016 Cumartesi akşamı saat 20:00'da ATV'de ekrana gelecek.

KERTENKELE YENİDEN DOĞUŞ 81. BÖLÜM FRAGMANI
(Kertenkele 81. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Kertenkele'nin resmi kanalı Atv'de yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimizdeki yerini alacaktır...)

KERTENKELE YENİDEN DOĞUŞ SON BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Akıncı'nın kimliğini öğrenen Murat, bu bilgiyi Yılmaz'dan saklamak için her şeyi yapacaktır. Ancak Yılmaz, Hicabi'den şüphelenmeye başlamıştır. Hicabi ise Murat'ın Akıncı olduğunu bildiğinden şüphelenmektedir. Öte yandan Zeynep ve Murat beraber vakit geçirdikçe geçmişlerindeki anılarını hatırlamaktadırlar. Bu durum karşısında ikisinin de kafası karışır.

Baba Kadir sonunda Hicabi'ye aileni getir ve Gizem'i benden isteyin der. Yılmaz, Akıncı'nın peşindeyken Gizem ve Hicabi, evlilik yolunda...

KERTENKELE YENİDEN DOĞUŞ SON BÖLÜM - TIKLA İZLE>>>

OYUNCULAR:

Ahmet Kayakesen
Murat Komiser

İstanbul emniyetinin gözü pek ve başarılı bir komiseridir. Mert, cesur, zeki ve vatansever bir komiser olarak suçluların korkulu rüyasıdır. Çok iyi bir askeri eğitim aldığı için çok iyi dövüşür ve çok iyi silah kullanır. Ayırt edici özelliği suçluların peşinde iken ve dövüşürken çok hızlı düşünmesi ve çok hızlı dövüşmesidir. Gündüzleri kanun adamı gece ise gizemli bir maskeli kahramandır - ay yıldızlı adam-. Eşinin öldürülmesi sonrası eşinin katilini bulup intikam almak amacıyla özel kuvvetlerden ayrılıp Emniyet teşkilatına girmiştir. Hayatındaki tek amacı ve yaşam nedeni eşini öldürenleri bulup intikamını almaktır.

Asena Tuğal
Zeynep Şanlı

Kedi kız İstanbul'un suç kokan karanlık sokaklarında kötü adamları kendi yöntemleri ile cezalandıran bir kadın kahramandır. Üstün dövüş yetenekleri hızı ve çevikliği ile nam salmıştır. Çok hızlı hareket ettiği ve tırmandığı için kendisine Kedi Kız lakabı takılmıştır. Ekrem Şanlı torunu Zehra'yı öldüren Ejder'den intikam almak ve hayatta kalan akrabalarını koruması için iki yıl önce Kedi Kız'ı tutmuştur. Kedi kız'ın kalbi boştur. Aşka inanmaz. Ama hiç olmayacak birisine, peşindeki Murat Komisere aşık olacaktır.

Fatih Doğan
Hicabi

Saf, iyi niyetli, pozitif, Ziya Hoca'yı çok seven peşinden bir an olsun ayrılmayan Hicabi, sürekli camide...