Gündem Kırgın Çiçekler 40. yeni bölüm fragmanında sürpriz gelişme! İzle

Kırgın Çiçekler 40. yeni bölüm fragmanında sürpriz gelişme! İzle

31.03.2016 - 15:18 | Son Güncellenme:

Atv'nin sevilen dizisi Kırgın Çiçekler'de bu hafta bomba gibi bir bölüm ile izleyicinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Heyecanın bir an olsun eksik olmadığı Kırgın Çiçekler 40. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Sürpriz gelişmelerin yaşanacağı yeni bölümü ile Kırgın Çiçekler tüm detayları haberimizden takip edebilirsiniz...

Kırgın Çiçekler 40. yeni bölüm fragmanında sürpriz gelişme İzle

Merakla beklenen Kırgın Çiçekler 40. bölüm fragmanı yayınlandı. Pazartesi akşamları ekrana gelen Kırgın Çiçekler yeni bölümü yine nefes kesecek. Heyecan dozu yüksek sahnelerin yaşanacağı Kırgın Çiçekler 40. bölüm fragmanı ve tüm detayları haberimizde...

Haberin Devamı

NTC medyanın yapımcılığını üstlendiği başrollerinde Özgür Çevik, İpek Karapınar, Biran Damla Yılmaz, Mehmet Aykaç, Gökçe Akyıldız, Hazar Motan, Çağla Irmak'ın yer aldığı Kırgın Çiçekler soluk soluğa izleyeceğiniz yeni bölümü ile 4 nisan Pazartesi akşamı saat 20:00'da ATV ekranlarında...

KIRGIN ÇİÇEKLER 40. BÖLÜM FRAGMANI

KIRGIN ÇİÇEKLER SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Kimsesiz kalan Defne, elinde bavulla yetimhane kapısındadır. Kızlar Defne'nin durumuna üzülürken Cemre ve Meral öfkelerini kenara bırakmayacaktır. Defne'yi zor günler beklemektedir. Banu ve Ekrem'in ilişkisini öğrenen Güney, her şeyi annesine anlatır. Bu ilişkiyi ondan saklayan Songül'e ise fena halde kırılmıştır. Songül, kendini affettirmek için türlü yola başvurur.

Haberin Devamı

KIRGIN ÇİÇEKLER SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Eylül, Kemal'in kendisini taciz ettiğini Nazan'ın gördüğünü öğrenip annesine her şeyi anlatmasını ister ve Mesude'yi Nazan'ın ziyaretine götürür. Mesude'nin boşanma isteğini ciddiye almayan Kemal, bu kez mahkemenin uzaklaştırma kararıyla yüzleşir. Nazan'ın Mesude'ye gördüklerini anlatacağını öğrenince de Defne ve Serkan'ı ziyaret eder ve cezaevindeki Nazan'a mesaj gönderir.

DİZİNİN KONUSU: Eylül 16'sında bir kız. Bir gecekonduda annesi Mesude, kız kardeşi Büşra ve üvey babası Kemal'le birlikte yaşıyor. Eylül, Kemal'in tacizine uğruyor. Durumu annesine anlatıyor. Annesi düşünüp taşınıp bir çözüm buluyor, Eylül'ü yetimhaneye teslim ediyor. Annesi tarafından yetimhaneye bırakılan Eylül'ü yetimhanenin müdür yardımcısı Feride avutmaya çalışıyor. O geceden itibaren Eylül'ün yetimhane günleri başlar.

YAPIMCI: NTC MEDYA
OYUNCULAR: ÖZGÜR ÇEVİK (TOPRAK), İPEK KARAPINAR (FERİDE), BİRAN DAMLA YILMAZ (EYLÜL), MEHMET AYKAÇ (SERKAN), VEDA YURTSEVER (NAZAN), SACİDE TAŞANER (NERİMAN), ZEYNEP IRGAT (HEDİYE), GÖKÇE AKYILDIZ (SONGÜL), HAZAR MOTAN (CEMRE), ÇAĞLA IRMAK (KADER), ALEYNA SOLAKER (MERAL), ARİF DİREN (GÜNEY), NİL KESER (DEFNE), CANSU FIRINCI (KEMAL), DERYA ARTEMEL (MESUDE), ESMA YILMAZ (BÜŞRA), ZEYNEP PARLA (CANSU), ERDAL BİLİNGEN (TEVFİK), YUNUS EMRE TERZİOĞLU (CENK), DİLARA MÜCAVİROĞLU (ALEYNA), SEDA GÜNGÖR (MERVE), BURAK ASLAN (BURAK)

GENEL HİKAYE:
Eylül 16'sında bir kız. Bir gecekonduda annesi Mesude, kız kardeşi Büşra ve üvey babası Kemal'le birlikte yaşıyor. Eylül, Kemal'in tacizine uğruyor. Durumu annesine anlatıyor. Annesi düşünüp taşınıp bir çözüm buluyor, Eylül'ü yetimhaneye teslim ediyor.
Yetimhanenin karşısındaki binada Cemre oturuyor. Yetimhanenin iki üç metre ilerisinde bambaşka bir hayat yaşanıyor Cemrelerin evinde. Zengin bir hayat...

Haberin Devamı

Annesi tarafından yetimhaneye bırakılan Eylül'ü yetimhanenin müdür yardımcısı Feride avutmaya çalışıyor. O geceden itibaren Eylül'ün yetimhane günleri başlıyor.