Gündem Kırgın Çiçekler 50. sezon finalinde neler yaşandı? - İzle

Kırgın Çiçekler 50. sezon finalinde neler yaşandı? - İzle

15.06.2016 - 14:28 | Son Güncellenme:

Atv ekranlarının beğenilen dizisi Kırgın Çiçekler sezon finaliyle ekranlara ara verdi. 50. bölümü ile sezon finali yapan Kırgın Çiçekler dizisi yine izleyiciye heyecan dolu dakikalar yaşattı. İşte Kırgın Çiçekler 50. bölüm sezon finalinde yaşananlar...

Kırgın Çiçekler 50. sezon finalinde neler yaşandı - İzle

Kırgın Çiçekler 50. bölüm sezon finali ile nefesleri kesti. Atv ekranlarının başladığı günden itibaren vazgeçilmez dizisi olan Kırgın Çiçekler'in son bölümünde yaşananlar adeta izleyiciyi ekrana kilitledi.

Haberin Devamı

KIRGIN ÇİÇEKLER SEZON FİNALİ ÖZETİ

Mahkemede karar günü gelir, Eylül heyecanla Kemal’in tutuklanmasını beklemektedir.

Kemal kızların başının belada olduğunu anlar. Yurda giderek Meral'i tehdit eder. Kendilerini sinema filmi yapımcısı olarak tanıtan çetenin tuzağına düşen Defne, intiharın eşiğine gelir. Selin, Ekrem'in izini bularak ona yeni bir teklif yapar. Mahkemede karar günü gelir, Eylül heyecanla Kemal'in tutuklanmasını beklemektedir. Mahkemeye son anda sürpriz bir tanık gelerek herkesi şok eder. Kaybetmeyi kabullenemeyen Kemal, Kırgın Çiçekleri birbirinden ayırmak için son kozunu da oynar.

KIRGIN ÇİÇEKLER SEZON FİNALİ FRAGMANI

KIRGIN ÇİÇEKLER SEZON FİNALİ İZLE

DİZİNİN GENEL KONUSU

Eylül 16'sında bir kız. Bir gecekonduda annesi Mesude, kız kardeşi Büşra ve üvey babası Kemal'le birlikte yaşıyor. Eylül, Kemal'in tacizine uğruyor. Durumu annesine anlatıyor. Annesi düşünüp taşınıp bir çözüm buluyor, Eylül'ü yetimhaneye teslim ediyor. Annesi tarafından yetimhaneye bırakılan Eylül'ü yetimhanenin müdür yardımcısı Feride avutmaya çalışıyor. O geceden itibaren Eylül'ün yetimhane günleri başlar.