Gündem Kırgın Çiçekler 64. yeni bölüm fragmanına göre Cemre'nin başı dertte!

Kırgın Çiçekler 64. yeni bölüm fragmanına göre Cemre'nin başı dertte!

15.12.2016 - 09:55 | Son Güncellenme:

ATV’de pazartesi akşamları ekranlara gelen Kırgın Çiçekler yeni bölümü için heyecan dorukta. Gerilim, aşk ve tutku dolu sahneleriyle izleyiciyi ekrana kilitleyen Kırgın Çiçekler 64. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Kırgın Çiçekler 64. yeni bölümünde Cemre ve arkadaşları büyük bir tehlike ile karşı karşıya kalıyor! Başları belada olan kızların nasıl kurtulacağı merak konusu oldu....

Kırgın Çiçekler 64. yeni bölüm fragmanına göre Cemrenin başı dertte

Yapımcılığını NTC Medya’nın yönetmenliğini Serkan Birinci’nin yaptığı, senaryosunu Gül Abus Semerci ve Yelda Eroğlu’nun kaleme aldığı Kırgın Çiçekler 64. bölümü ile ekrana gelmeye hazırlanıyor. Merakla beklenen Kırgın Çiçekler 64. yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

Haberin Devamı

KIRGIN ÇİÇEKLER 64. BÖLÜM FRAGMANI

KIRGIN ÇİÇEKLER 63. SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Kırgın Çiçekler son bölümde Kader kardeşinin ölümüyle bunalıma girer. Kızlar ve Feride, Kader'in yeniden hayata bağlanması uğraşmaktadır. Cenk, Kader'den uzaklaşır. Sadullah kendisine kalan mirasla küçük bir ev alır.

Songül, Kader'i bırakıp babasının yanına gidemez. Güney bu duruma müdahale edince Kader ve Songül'ün arası açılır. Cemre asistanlık yaptığı moda dergisinin çekimi için Meral'e modellik işi ayarlar. Çekime Eylül de gidince işler karışır. Songül, babasıyla bir hayat kurma çabasındayken komşuları Zehra onları bilmedikleri bir tehlikeye sürükler.

KIRGIN ÇİÇEKLER'E YENİ OYUNCULAR KATILDI!

Kırgın Çiçekler dizisine dört yeni oyuncu dahil oldu.

Haberin Devamı

Özgür Çevik, İpek Karapınar, Biran Damla Yılmaz, Mehmet Aykaç, Sacide Taşaner, Zeynep Irgat, Gökçe Akyıldız, Hazar Motan, Çağla Irmak ve Aleyna Solaker’in yer aldığı diziye Esra Dermancıoğlu, Atılgan Gümüş, Oğuz Peçe ve Elif Ceren Balıkçı dahil oldu

Yazarlar