Gündem Kişiye özel saç modelleri nelerdir?

Kişiye özel saç modelleri nelerdir?

16.04.2018 - 14:22 | Son Güncellenme:

Saç modeli kişinin bakımlı görünmesinde en büyük etkenlerden biri. Yüzünüze yakışan bir saç modeli ile her ortama uyum sağlayabilirsiniz. Farklı saç yapılarına özel model önerilerini bir araya getirdik...

Kişiye özel saç modelleri nelerdir

Model belirlemede saç yapısının etkisi büyüktür. Saç yapısına uygun bir tercih yapılması bakımlı ve şık görünmenizi sağlayacaktır. Bayanlar için saç modeli seçeneği oldukça fazladır. İşte saç modellerinde son trendler...

Haberin Devamı

Hacimli Bukleler

Saçlarınızı kıvırcık hale getirerek kullanacağınız bu saç modelinde tüm zarafetinizi ön plana çıkarabilirsiniz. Estetik bir görsel arayanlar için ideal bir seçim olacaktır. İnce saç maşası ile saçlarınızı kabartarak hacimli bukleler oluşturabilirsiniz.

Dokulu Ve Islak Model

Islak ve parlak bir görünüm elde etmek isteyenler için ideal olan bu model oldukça pratiktir. Saçlarınız omuz hizasında ise bu modeli tercih edebilirsiniz. Saçlarınızı geriye doğru tarayarak hafifçe ıslatmalı ardından da jöle ile şekillendirmelisiniz.

Kısa Saç Modeli

Uzun saç sevmeyen bayanlar arasında sıklıkla tercih edilen kısa saç modeli şık görünmenize yardımcı olur. Ayrıca kurumsal bir görünüm elde etmek isteyenler de tercih etmektedir.

Haberin Devamı

Romantik At Kuyruğu

Spor bir görünüm elde etmek isteyenler bu saç modelini tercih edebilirler. Romantik at kuyruğu modeli kullanım açısından da oldukça kolaydır. Saçlarınız toplu bir şekilde durur. Hafta sonları için ideal bir seçim olacaktır.

Balık Sırtı Örgü

Bazı kaynaklarda Mısır saç örgüsü veya kılçık örgü de denilen balık sırtı örgü sanıldığından çok daha kolay yapılmaktadır. Temelde iki eşit parçaya ayrılmış saçları çapraz örerek oluşturulduğu söylenebilir. Dilediğiniz her ortamda kullanabilirsiniz, size karakteristik bir hava katacaktır.

Topuz Model

Saç modelleri içerisinde bayanların en çok tercih ettiği grup içerisinde yer alır. Özellikle gece düzenlenen organizasyonlar için şık bir seçim olması sebebiyle de tercih edilir. Kaliteli bir gece elbisesi ile topuz saç modeli uyum içerisinde duracak ve yüz güzelliğinin öne çıkmasına yardımcı olacaktır. Davetlerde bu modeli tercih edebilirsiniz.