Gündem Kısmetse Olur eleme gecesinde kim elendi?

Kısmetse Olur eleme gecesinde kim elendi?

21.11.2016 - 08:08 | Son Güncellenme:

Kısmetse Olur'da kim elendi sorusunun yanıtı Pazar akşamı yapılan haftanın finalinde belli oldu. Didem'in 10 bin TL'lik ödülü kazanması ile Kısmetse Olur'a veda eden isim Okan oldu. İşte Kısmetse Olur eleme gecesinde yaşananlar..

Kısmetse Olur eleme gecesinde kim elendi

Kısmetse Olur hız kesmeden devam ediyor. Her hafta Pazar günleri eleme gecesi heyecanı yaşanan yarışmada Pazar akşamı yine sürpriz dakikalar yaşandı. Gelin ve Damat adayları Kısmetse Olur'un 20 Kasım Pazar akşamı yapılan haftanın finalinde düşüncelerini dile getirdi..

Haberin Devamı

KISMETSE OLUR'DA BU HAFTA KİM ELENDİ?

Kısmetse Olur finalinde heyecan dolu dakikalar yaşandı. Gelin ve damat adayları evde kalabilmek için kıyasıya mücadele veriyor. Yapılan oylama sonucunda sona kalan iki isim Gamze Taşkın ve Okan oldu. 10 bin liralık çekin sahibi ise bu hafta Didem oldu. Kutudan çıkan 'çeki alan evi korur' yazısı ile birlikte gelin adayları koruma altına alındı ve yarışmaya veda eden isim Okan oldu.

KISMETSE OLUR'DA GEÇEN HAFTA KİM ELENDİ?

Geçtğimiz hafta Kısmetse Olur'da Hazal 10 bin TL'lik çekin sahibi olurken gelinler evinin koruma altına altı. Sona kalan Aycan ve Metehan arasında gülen taraf Aycan oldu. Kısmetse Olur'da geçen hafta Metehan elendi.

13 Kasım'da yapılan eleme gecesinde Mehtap, Hazal, Şahin ve Aykut koruma altına alındı ve isimleri eleme listesinde yer almadı. Oylama sonucunda Didem ve Aycan'ın isimleri son ikiye kaldı. İkinci tur oylamada Aycan'ın ismi en çok yazılan isim oldu.

Haberin Devamı

KISMETSE OLUR YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI..

Kısmetse Olur 286.Bölüm Fragmanı yayında! Kısmetse Olur evinden romantik görüntüler!
Çiftler arasındaki romantik anlar güne damga vuruyor! Kısmetse Olur yeni bölümüyle hafta içi her gün 12.45'te Kanal D'de!