Gündem Kısmetse Olur eleme gününe hazırlanıyor

Kısmetse Olur eleme gününe hazırlanıyor

22.09.2016 - 09:23 | Son Güncellenme:

Kısmetse Olur 234. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Bugün ekrana gelecek olan Kısmetse Olur yarışması tarihinde bir ilk gerçekleşecek. Sevilen yarışma programında erkekler arasında yaşanan gerilin giderek tırmanıyor.

Kısmetse Olur eleme gününe hazırlanıyor

Yapımını Production House’un üstlendiği yarışmada, aşkı arayan 7 erkek ve 7 kadın aday günün 12 saatini Kısmetse Olur evinde geçiriyor. Gerek benzer zevkleriyle, gerekse müstakbel eşlerinde aradıkları ortak özelliklerle, hayatlarının aşkını arayan gelin ve damat adaylarından birer kişi her hafta eleniyor, yerlerine ise yeni adaylar geliyor… Böylece adayların Kısmetse Olur evinde aşkı bulma ihtimali hiçbir zaman bitmiyor.Gelin ve damat adayları bu programda hem aradıkları aşkı buluyor hem de haftanın birincileri 10.000 TL ödülün sahibi oluyor.

Haberin Devamı

KISMETSE OLUR YENİ BÖLÜM FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Leyla ve Aycan birbirine girdi!

Gelinler evinde bu defa Leyla ve Aycan arasında kriz çıkıyor!
Aycan, Leyla'yı karşısına alıyor!

Didem ve Adnan aşkı bitiyor mu?

Adnan, Aykut'la ilgili söylediği sözlerden sonra Didem'den uzaklaşma kararı alıyor. Adnan ve Didem aşkının bitmesinde Aykut'un mu etkisi var?

Adnan ve Didem'i yakınlaştıran olay ne?

Adnan, Didem ve Aykut'un konuşmasından rahatsız oluyor. Aykut, Didem'in Adnan'la birlikte olmak için kendini kullandığını iddia ediyor!

Gelinler evinde gözyaşları sel oldu!

Gelin adayları arasındaki gruplaşmalar giderek daha da belirgin hale geldi. Gamze ve Rabia arasındaki gerginlik tüm adayları birbirine düşürdü...