Gündem Kısmetse Olur yeni bölümde sürpriz gelin adayı!

Kısmetse Olur yeni bölümde sürpriz gelin adayı!

23.01.2017 - 10:38 | Son Güncellenme:

Kısmetse Olur'da yine sürpriz dakikalar yaşanacak. Bugün yayınlanacak olan 339. bölümde eve gelen sürpriz gelin adayı kim? Berker'e talip olduğunu belirten gelin adayı evde şaşkınlık yaratıyor. İşte Kısmetse Olur yeni bölüm fragmanı...

Kısmetse Olur yeni bölümde sürpriz gelin adayı

Berker'e yeni bir gelin adayı mı geliyor? Gözde, bu durumda ne tepki verecek? Berker ise olan bitenler karşısında sessizliğini mi koruyacak?

Haberin Devamı

Kısmetse Olur'a gelen misafir, damat adaylarından Berker'e talip olarak geldiğini açıklayınca gelinler evinde büyük bir şaşkınlık yaşanıyor. Berker ile bir tanıma yolunda olan Gözde ise şaşkınlığının yanı sıra ne yapacağını bilemiyor. Peki bu kişi kim? Gerçekten Berker için mi geldi? Öte yandan gelinler evine Didem için özel bir kına gecesi kaftanı geliyor. Yoksa Didem için kına gecesi mi düzenleniyor? Kısmetse Olur yeni bölümüyle hafta içi her gün 12.30'da Kanal D'de!

KISMETSE OLUR 339. BÖLÜM FRAGMANI

KISMETSE OLUR'DA 22 OCAK'TA KİM ELENDİ?

Kısmetse Olur haftanın finali bölümünde, adaylar arasında yapılan oylama sonucu bir aday eve veda etmek zorunda kaldı.

Yapılan oylama sonucu elenmesi yönünde en çok oyu gelinler evinden Sibel alırken, damatlar evinden de Arca oldu... Eve veda edecek ismi ise zarftan çıkacak karar belirleyecekti. Heyecanlı bir bekleyişin ardından zarftan çıkan karar, çeki alan kişinin evi koruması yönünde oldu. Çeki ise Aycan ve Akın bölüştü. Ancak Aycan oy çokluğuyla evini koruyan aday oldu. Bu durumda eve veda eden isim Arca oldu.

Haberin Devamı

KISMETSE OLUR 22 OCAK FİNALİ İÇİN TIKLAYINIZ