Gündem Kısmetse Olur'da eleme gecesi nefes kesecek! (Adnan diskalifiye mi oluyor?)

Kısmetse Olur'da eleme gecesi nefes kesecek! (Adnan diskalifiye mi oluyor?)

13.01.2017 - 11:25 | Son Güncellenme:

Kısmetse Olur'da eleme gecesinde yine heyecan dorukta olacak. Kanal D'de haftanın finali ile ekrana gelecek olan Kısmetse Olur'da kavga evden Sibel ve Tuğçe geceye damga vuracak. Adnan'ın diskalifiye edilip edilmeyeceği ise Kısmetse Olur'un haftanın finalinde belli olacak. Nefes kesecek eleme gecesi bu akşam yayınlanacak.

Kısmetse Olurda eleme gecesi nefes kesecek (Adnan diskalifiye mi oluyor)

Kısmetse Olur'da eleme akşamı yine izleyenleri ekrana kilitleyecek. Kanal D'nin sevilen programı Kısmetse Olur'da Adnan'ın diskalifiye olması gündemde. Hafta içi her gün ekrana gelen Kısmetse Olur bugün 331. bölümü ile izleyici karşısına çıkacak. Haftanın finaline yaklaşırken evde gerilim artıyor. Didem ve Adnan arasındaki krizin sebebi ne?

Haberin Devamı

Kısmetse Olur evinde beklenmeyen bir gelişme yaşanıyor! Gökhan, Sibel için geri mi dönüyor? Kısmetse Olur yeni bölümüyle hafta içi her gün 12.30’da Kanal D’de..

KISMETSE OLUR HAFTANIN FİNALİ FRAGMANI YAYINLANDI

Kısmetse Olur'un 15 Ocak Pazar akşamı ekrana gelecek olan finalinin fragmanı izleyici ile buluştu. Kim ya da kimler bu hafta Kısmetse Olur evine veda edecek.

Sibel ve Tuğçe arasındaki Gökhan krizi finale taşınıyor. İkili arasında sinirler geriliyor. İşte Kısmetse Olur haftanın finalinden ilk görüntüler..