Gündem Kısmetse Olur'da Rabia ve Farima arasında büyük kavga çıkıyor!

Kısmetse Olur'da Rabia ve Farima arasında büyük kavga çıkıyor!

10.05.2017 - 10:02 | Son Güncellenme:

Kısmetse Olur bugün yayınlanacak yeni bölümünde tansiyon yükseliyor. Kısmetse Olur'da Rabia ve Farima arasında büyük bir kavga çıkıyor. Gelin adayları kavgayı ayırmakta büyük zorluk çekiyor. Peki yaşanan bu olay nasıl sonuçlanacak? Kısmetse Olur yepyeni bölümüyle bugün yayınlanacak?

Kısmetse Olurda Rabia ve Farima arasında büyük kavga çıkıyor

Kanal D'nin internet üzerinden yayınlanan evlilik programı Kısmetse Olur 419. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Kısmetse Olur 419. yeni bölümde Rabia ve Farima arasında yaşanan gerilim bir anda kavgaya dönüşüyor. Gelin adaylarının ayırmakta zorlandığı kavgayı ayırmak için araya Kısmetse Olur yapım ekibi giriyor.

Haberin Devamı

KISMETSE OLUR 419. YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Kısmetse Olur yeni bölüm fragmanında büyük bir kavga çıkıyor. Farima, ilişkisini bozacak türden sözlerinden dolayı Rabia'nın üzerine yürüyor. Rabia da aynı şekilde Farima'ya karşılık verince evde adeta kıyamet kopuyor. Diğer gelin adayları bu büyük kavganın tam ortasında kalıyor ve ikiliyi ayırmakta güçlük çekiyor. Sınırların aşıldığı bu kavgada devreye yapım ekibi girmek zorunda kalıyor. Peki bu sıradışı kavga Farima ve Rabia'ya nasıl bir son getirecek?

KISMETSE OLUR 419. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

MELİS VE ADNAN ARASINDA KEMAL GERGİNLİĞİ

Melis ve Adnan arasında ise Kemal kavgası çıkıyor. Adnan'ın Kemal için Melis'i silmesi yeniden gündeme geliyor ve Adnan artık Kemal'le dost olmadığını açıklıyor. Eski defterler bir bir açılmaya başlıyor. Melis ve Adnan yüzleşmesinin ardından Onur da konuya dahil oluyor.