Gündem Koca Koca Yalanlar 3. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

Koca Koca Yalanlar 3. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

20.08.2018 - 11:32 | Son Güncellenme:

Koca Koca Yalanlar 2. yeni bölümüyle ekranlara geldi. Kanal D'nin yeni dizisi Koca Koca Yalanlar yeni bölüymüyle yine oldukça ilgi çekti. İşte Koca Koca Yalanlar dizisinin 3. yeni bölüm fragmanı...

Koca Koca Yalanlar 3. yeni bölüm fragmanı yayınlandı

KOCA KOCA YALANLAR SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Müjgan, Ahmet'i yeniden elde etmek için harekete geçer! Fakat göreceği tablo karşısında büyük yıkım yaşayacaktır.
Aldatılmayla karşı karşıya kalan Müjgan, arkadaşlarından alacağı taktiklerle yeniden Ahmet'i elde etme gayreti içerisine girer. Diğer tarafta Sude ise Ahmet'i evlilik için ikma edeceğine çok emindir.

Haberin Devamı

Sude ve Müjgan, şans eseri karşılaşırlar ve birbirlerinden habersiz dostça sohbete başlarlar. Fakat Ahmet'in gelişiyle bu dostça sohbet, şekil değiştirmek üzeredir. Sude'nin sevgilisinin Ahmet olduğunu gören Müjgan büyük yıkım yaşar. Ahmet ve Müjgan üç çocuklarıyla sakin ve düzenli bir hayat yaşamaktadır. Sosyal hayatları karı koca görüştükleri Nilgün ve Şahin, yakın arkadaşları Canan, Osman ile sınırlıdır. Ta ki mali müşavir olan Ahmet, hesaplarını tuttuğu mağazada çalışan Sude ile karşılaşıncaya kadar. Arkadaşı Şahin’in yüreklendirmesiyle Sude’nin peşine düşer. Müjgan kocasının başka bir kadının peşinden koştuğundan habersiz, mutlu mesut hayatını sürdürürken Ahmet ise gözünü karartmış, Sude ile yeni bir aşka yelken açmak üzeredir.

Haberin Devamı

KOCA KOCA YALANLAR 3. YENİ BÖLÜM FRAGMANI