Gündem Köpeğe levyeli işkence

Köpeğe levyeli işkence

26.04.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Muğla’nın Bodrum ilçesinde emlakçı T.D.’nin kendisine havlayan köpeğe levyeyle saldırmasına hayvanseverlerden tepki geldi.

Köpeğe levyeli işkence

Gümüşlük Mahallesi’ndeki Fer Yapı Sitesi’nde önceki gün emlakçı T.D., iddiaya göre, bahçeden geçerken köpeğin havlamaya başlaması üzerine otomobilinden aldığı levyeyle karşılık verdi. T.D.’yi engellemeye çalışan hayvansever Mevhibe Gözneli, levyenin sağ eline isabet etmesiyle yaralandı. O anları ise Gözneli’nin kızı D.Ç., cep telefonuyla görüntüledi. Jandarmaya yapılan şikayet üzerine T.D. ve Gözneli’nin de aralarında bulunduğu 5 kişinin ifadelerine başvuruldu.

Haberin Devamı

‘Kendimi savundum’

Gözneli, “Bu kişinin hayvanlara olan bu nefreti nasıl bir şey anlayamadık” dedi. Jandarmanın ifadesine başvurduğu T.D. ise, “Site içinde yürüyüp çöp atmaya giderken, kadının yanındaki köpek, bana saldırdı. Ben de kendimi savunmak için o anda elime geçen çubukla kendimi korumaya çalıştım. Ben köpeğe vurmadım. Ben de hayvanseverim” dedi. Bodrum Hayvan Hakları Derneği Başkanı Füsun Uslu ise, yasal girişim başlatıp suç duyurusunda bulunduklarını söyledi.