GündemKore gazisi Dikmen son yolculuğuna uğurlandı

Kore gazisi Dikmen son yolculuğuna uğurlandı

31.01.2018 - 16:26 | Son Güncellenme:

İstanbul'da 94 yaşında vefat eden Kore gazisi emekli  Tümgeneral Ali Dikmen'in cenazesi, Denizli'de askeri törenle defnedildi.

Kore gazisi Dikmen son yolculuğuna uğurlandı

Kore gazisi Dikmen'in Türk bayrağına sarılı tabutu, Delikliçınar Yeni Cami'ye getirildi.

Haberin Devamı

Emekli Tümgeneral Dikmen'in cenazesi, öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından Asri Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Cenazeye Dikmen'in eşi Şefika Dikmen, yakınları ile Denizli Valisi Hasan Karahan, Garnizon Komutan Vekili Muhabere Albay Osman Gedik ve Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, İl Jandarma Komutanı Albay Metin Düz, İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, Muharip Gaziler Derneği Denizli Başkanı Hamdi Helvacılar ile gaziler ve vatandaşlar katıldı.

KEŞFETYENİ
İki ünlü sevgiliden aşk dolu poz! Yeni saçları olay oldu
İki ünlü sevgiliden aşk dolu poz! Yeni saçları olay oldu

Cadde | 07.06.2025 - 08:44

Son dönemin en popüler oyuncularından Kubilay Aka, imaj değişikliğine gitti. Saçlarını pembeye boyayan Aka, sevgilisi Hafsanur Sancaktutan ile dudak dudağa bir fotoğrafını da sosyal medyada paylaştı.

Yazarlar