Gündem Köstebek dizisinde Hazal Kaya sürprizi!

Köstebek dizisinde Hazal Kaya sürprizi!

13.06.2016 - 12:23 | Son Güncellenme:

Yeni sezonun merakla beklenen Köstebek başarılı oyuncular ile anlaşmaya başladı. Peki yeni dizi Köstebek'te rol alacak oyuncular hangileri? İşte merak edilen soruların yanıtları ve Köstebek dizisinin ayrıntıları...

Köstebek dizisinde Hazal Kaya sürprizi

Ekranlara gelmeye hazırlanan Köstebek oyuncu kadrosu şekillenmeye başladı. Çağatay Ulusoy’un yeni dizisinin senaryosunu, Ece Yörenç yazacak. Dizi, yeni sezonda ekrana gelecek. Dizinin kanalı henüz belli değil. Senaryosunun ise, “Köstebek” filminden esinlenildiği konuşuluyor.

Haberin Devamı

HAZAL KAYA SÜRPRİZİ!

Köstebek dizisinde Hazal Kaya sürprizi

Çağatay Ulusoy’un partneri olması için, daha önce “Adını Feriha Koydum” adlı dizide başrol oynadığı Hazal Kaya’ya teklif götürüldü. Yapımcılar, “İki kez başrolde oynatırsak yadırganır mı” diye düşünüyor ama ikilinin hayran kitlesi yıllardır Çağatay Ulusoy ile Hazal Kaya’nın tekrardan aynı dizide oynamasını bekliyorlardı. Dizilerin reytinglerinde düşüşün olduğu sektörde Hazal Kaya ile Çağatay Ulusoy’un dizisinin reytinglerde başarı sağlanacağı düşünülüyor.

Çağatay Ulusoy ile Hazal Kaya’nın yeni dizide başrol oynayıp oynamayacağı gelecek günlerde netleşecek.

KÖSTEBEK NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Televizyon ekranlarına yepyeni bir dizi daha katılmaya hazırlanıyor. En son Delibal filmiyle dikkatleri üzerine toplayan Çağatay Ulusoy'un bu projede başrolde yer alacağı iddia edildi. Çağatay Ulusoy'un ekranlara döneceği bu dizi projesiyle ilgili yavaş yavaş bilgiler gelmeye başladı. Dizinin tam olarak ne zaman yayınlanacağı bilinmese de Köstebek'in eylül ayında başlayacağı söylentiler arasında yer alıyor.

Haberin Devamı

ÇAĞATAY ULUSOY KİMDİR?

Köstebek dizisinde Hazal Kaya sürprizi

Çağatay Ulusoy (d. 23 Eylül 1990, İstanbul),Türk oyuncu ve mankendir.


2010 yılında Best Model of Turkey birincisi oldu.İstanbul Üniversitesi Orman Fakültesi Sulama Sistemleribölümünde eğitim görmüş ve aynı zamanda Ayla Algan'dan oyunculuk dersleri almaya başlamıştır.

Ayrıca, haftada 2 kez oyuncu Vahide Perçin ve yine kendisi gibi oyuncu olan eski eşi Altan Gördüm'ün sanat okulu Akademi 35 Buçuk'ta oyunculuk dersi almaktadır.

İlk rolü 2011'de Show TV'de yayınlanan Adını Feriha Koydum dizisindeki Emir Sarrafoğlu karakteridir. Dizi 2 sezon sürmüştür. Diziye devam ederken 2011'de Anadolu Kartalları filminde de önemli bir rol oynamıştır. Filmde Üsteğmen Ahmet Onur karakterini canlandırmış ve bu rolüyle de büyük beğeni toplamıştır.

Dizi devam ederken yine aynı kanalda yayın yapan Eve Düşen Yıldırım dizisine konuk oyunculuk yapmıştır. Yine Emir Sarrafoğlu karakterini canlandırmıştır. Başrol oyuncusu Hazal Kaya'nın Adını Feriha Koydum'dan ayrılması ve Feriha karakterinin ölmesiyle dizi 3.sezonda Adını Feriha Koydum:Emir'in Yolu adıyla sezona ekibe yeni dahil olan oyuncularla başlamıştır. Başrol Çağatay Ulusoy'un partnerlerinden biri Zeynep Çamcı olmuştur. Birkaç bölüm başarıyla devam eden dizi düşen reytingler ve gelen eleştiriler nedeniyle yine isim değiştirip sadece Emir'in Yolu adıyla yayın hayatına devam etmiştir. Bu defa dizinin Adını Feriha Koydum dizisi ile bir bağlantısı kalmamış ve konu tamamen değişmiştir. Çağatay Ulusoy'un Emir'in Yolu'ndaki partneri Eve Düşen Yıldırım dizisi ile tanınan Gizem Karaca olmuştur. Bu dizide birkaç bölüm yayınlandıktan sonra yayından kaldırılmıştır.

Haberin Devamı

İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından 25 Ocak 2013 tarihinde yapılan operasyonda aralarında ünlü isimlerinde bulunduğu 35 kişi gözaltına alınmıştır. Bu ünlü isimlerden bazıları Çağatay Ulusoy, gizem karaca, Yusuf Akgün, Cemal Hünal, Cenk Eren, Selen Seyven ve Çağatay Ulusoy 'un menajeri Selin Borankay'dır. Cenk Eren ile Cemal Hünal aynı gün serbest bırakılmıştır. 26 Ocakta ise Selen Seyven serbest bırakılmıştır. 28 Ocak 2013 te adliyeye sevk edilen 35 kişiden Çağatay Ulusoy, Gizem Karaca, Yusuf Akgün ile beraber 15 kişi serbest bırakılmıştır.

Haberin Devamı

Ay Yapım'ın yaptığı, senaryosunu Ece Yörenç'in yazdığı ve 2013 yılının Eylül ayında star TV'de yayınlanmış olan ünlü Amerikan dizisi The O.C'nin yerli uyarlaması MedCezir dizisinde başrol oynayarak ününü arttırmıştır. Dizide Çağatay Ulusoy'a Serenay Sarıkaya eşlik etmiştir. En son Leyla Lydia Tuğutlu ile 'Delibal' adlı filmde rol almıştır. 2016'da Colin's markasının Reklam yüzü olan Ulusoy Bize Uyar adlı reklam filminde Victoria Secret mankenlerinden Taylor Marie Hill ile birlikte yer almıştır.