Gündem Koyun kırkarken akıma kapıldı, canından oldu!

Koyun kırkarken akıma kapıldı, canından oldu!

18.05.2024 - 14:30 | Son Güncellenme:

İstanbul Silivri Sayalar köyünde Zülküf Vardar koyun kırkarken elektrik akımına kapılarak yaşamını yitirdi.

Koyun kırkarken akıma kapıldı, canından oldu

Danamandıra köyünde ikamet eden ve komşu köye koyun kırkmak için giden iki çocuk babası Zülküf Vardar (58), koyun kırkarken elektrik çarpması sonucu hayatını kaybetti.

Haberin Devamı

KIRPMA MAKİNESİ GÖĞSÜNE ÇARPTI

İddiaya göre, Vardar; kırkmaya çalıştığı koyunun hareket etmesi sonrası, kırkma makinesinin göğsüne çarpmasıyla birlikte elektrik akımına kapıldı. Gittiği çiftliğin sahibinin durumu fark etmesinin ardından makinenin elektrik bağlantısını kesti. Zülküf Vardar için önce sağlık ekiplerine ardından kolluk kuvvetlerine haber verdi.

Koyun kırkarken akıma kapıldı, canından oldu

OLAY YERİNDE CAN VERDİ

Olay yerine gelen sağlık ekipleri Vardar’ın cansız bedeniyle karşılaştı. Vardar’ın vefat ettiğinin tespit edilmesinin ardından olay yerine Jandarma Olay Yeri ekipleri geldi. Olay Yeri İnceleme ekiplerinin yaptığı incelemenin ardından Cumhuriyet savcısının gelmesi beklendi.

Koyun kırkarken akıma kapıldı, canından oldu

AKIMA KAPILAN ÇİFTÇİ HAYATINI KAYBETTİ

Öte yandan bir acı olay da Ankara'nın Polatlı ilçesinde yaşandı. Tarlasını sulamak isterken elektrik akımına kapılan çiftçi Turhan Yargıç (56), hayatını kaybetti.

Haberin Devamı

Koyun kırkarken akıma kapıldı, canından oldu

Olay, sabah saatlerinde Sarıoba Mahallesi'nde meydana geldi. Çiftçi Turhan Yargıç, tarlasındaki ekinleri sulamak için elektrik direğindeki şarteli açarken akıma kapıldı. Bir süre sonra Yargıç'ın yerde hareketsiz yattığını görenler, sağlık ekiplerine ihbarda bulundu.

Koyun kırkarken akıma kapıldı, canından oldu

Olay yerine gelen sağlık ve jandarma ekipleri, Turhan Yargıç'ın hayatını kaybettiğini belirledi. Şartelde kaçak olduğu tespit edilirken; evli ve 2 çocuk babası Turhan Yargıç'ın cenazesi otopsi yapılmak üzere Ankara Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.